Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det var vagtchef Henrik Dam, der stod for dagens tidlige pressebriefing. Han kunne fortælle om et indbrud i Kongesgade, der er sket mellem torsdag klokken 16:00 og frem til fredag klokken 17:20. Man har aflistet et vindue og kommet ind på den måde, og efterfølgende har man stjålet et tæppe.

Fredag aften på Skullebjergvej var der et uheld, da en traktor kørte med en efterspændt trailer. På traileren sad en person, og han røg af og er formentlig blevet kørt over hjulet af traileren efterfølgende. Føreren af traktoren var n 20-årig mand fra Fredericia, og den tilskadekommende er en 18-årig fredericiansk mand, der er blevet kørt til Odense Universitetshospital, da han havde vejrtrækningsproblemer. 

I nat klokken 01:11 var der røgudvikling fra en boligblok i Kongensgade. Røgen kom fra stueetagen i en to etagers bygning. En person havde lavet mad på komfuret, men var faldet i søvn med tændt kogeplade, og derfor kom der røg udvikling. Vedkommende får en bøde for overtrædelse af brandlovgivningen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Leave a Reply