I et indlæg skriver Ny Borgerlig den 10. januar 2021, at de vil have fakta på bordet:

”Nye Borgerlige vil arbejde for at udvikle kommunen og sikre borgerne i alle generationer. Der skal være ordentlige pasningsordninger, uddannelser, arbejdspladser, sundhedspleje og seniorboliger til alle og samtidigt være en fornuftig økonomi.”

Det er jeg ganske enig i. Fakta på bordet.

Derfor vil jeg spørge Nye Borgerlig om, hvad er det, I helt konkret vil gøre for de ledige, syge, fleksjobber, førtidspensionister med flere.

Når jeg spørger, er det dels fordi, at der er noget vi som udvalg har overset, og det er der nok og dels, fordi i Ny: Borgerliges budget til Finanslov er lagt en besparelse ind på 12 milliarder kroner, det svarer til at Fredericia skal spare 113 millioner kroner alene på Jobcenteret.

Men som nævnt er jeg ret åben for forslag og mon ikke de øvrige i udvalget gerne vil vide, hvilke forslag I har. Ellers vil nogle af vælgerne sikkert gerne vide det. Især dem der befinder sig i en af grupperne.

Det kunne selvfølgelig også være rart om det kom fakta på bordet i de andre områder, men Jobcenteret vil være helt fint denne gang.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer