Coronakrisen har givet mange samfundsmæssige udfordringer. Det handler derfor også for mange om at tænke ud af boksen. Det har man gjort i Fakta Taulov, hvor butikchef Daniella Bjørnsted Andersen og hendes medarbejdere gerne vil gå den ekstra mil for lokalsamfundet. De har nemlig valgt at have vareudbringning til ældre.

“I fakta Taulov har vi valgt og tilbyde noget helt ekstraordinært i denne corona tid til lokalsamfundet. Vi har nemlig tilbudt vareudbringning til ældre og til dem der er i risikozonen i Taulov/Skærbæk området”, fortæller Butikschef Daniella Bjørnsted Andersen til Fredericia AVISEN.

“Vi har nu gjort det i godt og vel 6 uger.  Vi fortsætter tilbuddet til og med den 10 maj – Og hvis behovet er der forlænger vi det yderligere. Man kan finde bestillingens mulighederne på vores lokale facebook side”, fortsætter hun.

“De 6 uger hvor vi har gjort det. Har mange benyttet sig af det. Vi har 6 til 7 leveringer hver dag.  Vi er super glade for at vi kan være med til og hjælpe i lokalsamfundet. Man kan mærke at kunderne værdsætter det. Man kan mærke det både i telefonen når man snakker med dem, men også når man kommer ud. De venter gerne i vinduet med et smil – og det er det der gør det hele værd”, siger Daniella.

“Vi kunne ikke have gjort dette uden det gode personale i butikken, samt de frivillige der gerne vil være med til og køre ud med varerne. I corona tiden er det vigtigt vi står sammen. Og det må man sige at det gør vi i det lokale samfund i Taulov”, lyder det afslutningsvist fra butikschefen.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anonnym
Anonnym
2 måneder siden

dag her til dannmmaik rudetdet ugdsyrusddenden
jannik