Mette Juul Jensen, med det Fredericia-klingende efternavn, sender tankerne af sted mod den legendariske cykelsmed, Kai, der med sin hustru Winnie stadig er going strong på Venusvej i Fredericia, og det er da også datteren af det berømte par, som netop er blevet udnævnt som daglig leder af home Fredericia.

Den 28-årig ejendomsmægler er født og opvokset i Fredericia, og kender derfor hver krog af byen. Efter tre år hos home i Fredericia er hun udnævnt til leder af butikken, men det er ikke hierarki og toppen af kransekagen, der fylder i hendes tanker.

“Først og fremmst, så elsker jeg jobbet. Det er fedt og udfordrende. Ingen hverdage er ens, og der er mange forskellige møder med kunder, vurderingsopgaver, fremvisninger og en masse telefonsnak. Og så arbejder jeg sammen med et fantastisk team af dygtige kolleger”, fortæller Mette og fortsætter:

“Jeg er på den bedste arbejdsplads, jeg kunne tænke mig – og det stærke team, som vi er, støtter hinanden. Jeg møder en fed energi, hver dag, når jeg møder ind på mit arbejde. Jeg er intet uden mine kolleger.”

Hvordan er det at blive leder af en ejendomsmæglerforretning i din fødeby?

“Det er dejligt. Jeg kender mange i hele byen, og har et stort netværk, og nu skal jeg møde endnu flere mennesker, det glæder jeg mig til. Vi er med i netværk flere steder, og jeg kommer glad og stolt. Det var min drøm at blive daglig leder inden for 10-12 år i branchen, og det har jeg nået inden for tre år?

Hvordan? 

“Jeg er engageret. Jeg er en arbejdshest og behandler folk godt og så kan jeg sige min mening. Jeg tør satse og jeg tør tage nogle chancer”, siger Mette og fortsætter:

“Jeg er rørt over, hvor mange der har skrevet tillykke til mig. Ser man på “tillykketråden” på Facebook, så er den positiv på alle måder. Folk skriver respekt og godt gået, og hvem skulle det ellers være. Familien kan ikke forstå, at det skulle tage så lang tid at få en aftale på plads,” siger Mette med et smil og fortæller, at venner og familie har bakket hende 100 procent op.

Hvad sagde dine kolleger?

“Jeg blev mødt af stående klapsalver. De har virkelig bakket mig op, og jeg var virkelig rørt. Jeg er så glad for mit team”.

Om Mette Juul Jensen:

28 år

Kæreste med Simon

Bor i hus på Violvej

Født og opvokset på Atlasvænget i Stjernekvarteret.

Bestyrelsesmedlem i Kræftens Bekæmpelse i Fredericia

Interesser: Dans, sport, venner og familie.

https://pro-print.dk/