På Ole Olsens fødselsdag er det 60 år siden, at Stig Andresen fra Andresen’s VVS så Fredericias lys den første gang. Det fejres med åbent hus for samarbejdspartnere den 31. januar fra 12-17 på Hotel Trinity på Gl. Færgevej.

Der er sket meget med Fredericia i de 60 år, Stig Andresen kan fejre om lidt. Han blev født den 2. februar 1960 på Sct. Josef til klokkerne af Sct. Michaelis Kirke. Far og mor arbejdede i Gade Olsens Bagerretning, far bagte brødet og mor solgte det, så der var altid brød nok.

Barndommen var præget af legen med vennerne på Volden og fodbolden og håndbolden i Fredericia KFUM. De første 12 år boede familien i Dronningensgade, inden de flyttede til Honorésvej.

Læs også Ugens Kurt med Stig Andresen

Skoletiden blev passet på Købmagergadeskole og Treldevejens Skole, hvorefter han startede som arbejdsdreng hos Peter Petersen i Taulov. I 1980 var han udlært og tiden efter gik med forskellige jobs, hvor han blandt andet kørte gas i hele Sønderjylland for A/S Dansk Shell.

I 1991 blev han alvorligt syg af stafylokokker, og blev faktisk gift med sin hustru Helle, siddende i en kørestol. Efter at have takket nej til førtidspension tog han en uddannelse, som VVS-tekniker, hvorefter han arbejdede som enterpriseleder i flere lokale virksomheder, indtil han i 2001 tog springet ud på den tynde is som selvstændig med VVS-firmaet Andresen’s VVS, der i dag tæller 41 ansatte, der opererer i Trekantområdet og på Fyn. 

Fritiden går med barnebarnet, familien, cykelture og sporten i Fredericia, hvor han også sidder i FC Fredericias bestyrelse.

http://fredericiateater.poweredbyintegra.dk/oversigt.aspx?filmid=155&forestillingid=&internetserial=&webkode=&err=&
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer