Den 1. februar startede 44-årige Jes Bøgelund som ny leder af Byg & BBR i Fredericia Kommune, hvor han skal stå i spidsen for 17 medarbejdere og den fortsatte udvikling af området. Jes er uddannet bygningskonstruktør og har 18 års ledelseserfaring inden for bygnings- og energibranchen, hvor han også har været projektleder og energikonsulent.

Jes kommer senest fra en stilling som underviser på Learnmark Horsens, hvor han primært har undervist i ledelse og kommunikation.  

– Jeg er glad for at kunne byde Jes velkommen til Fredericia. Jeg er sikker på, at Jes med sin baggrund er den helt rigtige til sammen med medarbejderne i afdelingen at sikre en løsningsorienteret drift og fastholde fokus på en positiv udvikling af byggesagsområdet, siger René Olesen, chef for Teknik og Miljø i Fredericia Kommune.

Som byggeleder og bygningssagkyndig har Jes prøvet kræfter på den anden side af bordet. Han glæder sig til at komme i gang i afdelingen, hvor han som et væsentligt bindeled til erhvervslivet skal være med til at fastholde den gode service til borgere og virksomheder.

Jes Bøgelund, privatfoto.

-Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang. Jobbet rummer præcis det ansvar og de opgaver, jeg brænder for. Byg og BBR er en travl afdeling, og det viser, at der er gang i væksten i Fredericia Kommune. Den positive udvikling glæder jeg mig til at blive en del af, siger Jes Bøgelund.

Jes Bøgelund er født på Fredericia Sygehus. Han bor til daglig i Brejning sammen med sin kone og to børn. 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer