Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det har været et relativt stille døgn, fortæller Vagtchefen. Klokken 15:40 blev der anmeldt et tyveri af en taske på Social- og Sundhedsskolen. I tasken var der en pung – og efterfølgende er dankortet blevet brugt for knap 200 kroner.

Ved Netto på Bredstrupvej har der været en rutinemæssig kontrol af en personbil, efter en vågen borger ringede til politiet. Føreren viste sig påvirket af spiritus. Promillen var over 2,0 – og derfor blev køretøjet beslaglagt på stedet. Det er nu op til en dommer at vurdere sagen herfra.

Færdselsafdelingen har været på kontrol i Fredericia, og det er blevet til 25 sager i alt. Der er tale om alt fra forkert lygteføring til mangel på sele, fortæller Vagtchefen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

1 KOMMENTAR

  1. Kostede det hele en orienterende køre og teoriprøve så ville politiet ikke have meget at lave efter et par år. Penge det er det eneste folk de har respekt for, Når noget koster så begynder hjernen at slå til.

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her