Idræt i dagtimerne har mange arrangementer i løbet af et år. Et af de faste punkter på programmet er julearrangementet, som blev afholdt onsdag 4. december, hvor 315 brugere hyggede sig i ADP Loungen i Fredericia Idrætscenter.

Vi sejler op ad åen… Der var gang i den, da der var livemusik til julearrangementet, som der endte med at blive danset løs til.

Der var hygge fra start til slut, da Idræt i dagtimerne slog dørene op klokken 10:00 og frem til klokken 14:00. Traditionen tro blev frivillige hyldet, og der blev snakket på kryds og tværs af de forskellige hold, der er hos Idræt i dagtimerne.

Birthe Sørensen hyggede sig til julearrangementet. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

En af deltagerne var Birthe Sørensen, der har været med hos Idræt i dagtimerne i alle 31 år.

“Mon så ikke jeg har været med til alle juleafslutningerne også,” siger Birthe med et smil og fortsætter:

“Det er så festligt at være her. Det varer lige lidt tid før folk bliver tøet helt op, men det ender jo med, at alle egentlig gerne vil danse.”

Musikalsk underholdning. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Idræt i dagtimerne har et væld af tilbud, og flere af dem benytter Birthe sig af.

“Jeg går til motionsgymnastik, ryg- og mavegymnastik, svømning og tænk og træn,” siger hun og kommer ind på, hvad det betyder, at gå hos Idræt i dagtimerne:

“Det betyder alt. Det er virkelig et fantastisk sted at komme. Der er både det sociale i det, men ikke mindst motionen. Der er noget for alle her.”

Der blev klappet med til musikken. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Hvordan er det at være til et arrangement som det her?

“Det er hyggeligt med de mange mennesker. Det, der også er godt ved det er, at når der bliver trukket gevinster, så får man navn på nogen, som man har kendt i mange år, men ikke vidste hvad hedder,” fortæller Birthe.

Se her flere billeder:

Om Idræt i dagtimerne:

Idræt i dagtimernes mission er at skabe livskvalitet for alle vores medlemmer. Vi skaber livskvalitet gennem aktiviteter, hvor der er fokus på sundhed, tryghed og brobygning.​

​Livskvalitet

For Idræt i dagtimerne betyder livskvalitet, at vi skaber udfoldelsesmuligheder i trygge rammer, således vores medlemmer gives de bedste muligheder for at vedligeholde og fasteholde fysisk og mental sundhed samt en aktiv hverdag.

​Sundhed

Sundhed for Idræt i dagtimerne betyder velvære for det enkelte medlem. Vores mission er at skabe størst mulig fysisk, mental og social velbefindende​hos det enkelte medlem.

​Tryghed

Idræt i dagtimerne er et rart sted at være. Vi skaber tryghed, fred og ro ved at være der for hinanden. Gennem et fintmasket netværk, ønsker vi at det enkelte medlem finder tryghed hos Idræt i dagtimerne, vel at mærke en tryghed, som rækker ud og dækker livets forhold.​

​Brobygning

Brobygning er et centralt element i vores virke. Vores mission er at løfte i flok ved at tage initiativer og udvise overskud. De der kan, bør tage et socialt ansvar for de af vores medlemmer, som har et behov for en hjælp og støttende hånd.​

Vision

​Idræt i dagtimerne vil arbejde målrettet på at skabe bevægelse, oplevelser og samvær.

​Vi vil bevægelse – for derigennem at skabe fysisk velvære, mentalt overskud, robusthed og integritet.

​Vi vil oplevelser – både sociale og kulturelle for at have fokus på succesoplevelser.

​Vi vil fællesskaber – for derigennem at skabe positiv samvær mellem mennesker på tværs af forskellighed.

​Vi vil netværk – for at skabe relationer mellem mennesker – alle kan bidrage.​

http://www.enggaard.dk/
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer