Hvis du er interesseret i slægtsforskning og gerne vil vide mere om, hvordan du kommer i gang med at forske, kan du lørdag den 12. september kl. 12.00 få råd og vejledning, når Trekantområdets Slægtshistoriske Forening gæster Oasen på KulturØen.
Kender du dine bedsteforældre, oldeforældre og tipoldeforældre? Hvis ikke – så kan du komme til det. Lørdag den 12. september sidder medlemmer fra Trekantområdets Slægtshistoriske Forening klar i Oasen på KulturØen fra kl. 12.00 til at hjælpe dig i gang med at blive klogere på dine forfædre.

Slægt skal følge slægters gang
Således skrev salmedigteren B.S. Ingemann i salmen ‘Dejlig er Jorden’ fra 1850, og hvorom alting er, så står vi alle sammen på skuldrene af dem, der kom før os. Vi er alle efterkommere af nogen, og hvis du kunne tænke dig at blive klogere på, hvad du selv er rundet af, er slægtsforskning lige noget for dig.
Det er lørdag den 12. september kl. 12.00-14.00, du kan møde Trekantsområdets Slægtshistoriske Forening i Oasen på 1. sal på KulturØen i Middelfart. Det er gratis at deltage, og der kræves hverken tilmelding eller billet.

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Trekantområdets Slægtshistoriske Forening.
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer