Business Fredericia og Middelfart Erhvervscenter ønsker et tæt samarbejde med alle iværksættere og vil derfor vejlede dig, så din virksomhed får de bedste betingelser for at blive en succes.

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man har truffet beslutningen om en ny tilværelse som iværksætter. En beslutning som for mange har været længe under vejs, og som helt naturligt fører en masse spørgsmål med sig. Det ved Middelfart Erhvervscenter og Business Fredericia, som starter forårets nye iværksætterkursus, hvor de områder der er flest spørgsmål til, og mest usikkerhed omkring, er samlet i én kursusrække.

Kurset strækker sig over seks hverdagsaftener, hvor du lærer om iværksætteri og drift af din virksomhed. Det er for alle, både for dig der overvejer at starte eller dig som er i gang. Du får mulighed for at stille spørgsmål, høre om andres erfaringer og ikke mindst få et nyt netværk med andre iværksættere. På kurset kommer vi omkring forskellige emner som formidles af kompetente lokale rådgivere, og med stor fokus på, at du får den rette rådgivning og sparring omkring din virksomhed.

Kurset starter den 27. februar kl. 17:30 – 20:30 og forløber over seks hverdagsaftener, henover foråret. Kurset koster 750 kr. ex. moms. Tilmeldingsfristen er den 22. februar, og tilmeldingen er bindende. Du kan læse meget mere om kursets indhold, for de enkelte kursusaftener på www.middelfart-erhverv.dk og www.businessfredericia.dk hvor du samtidig har mulighed for at tilmelde dig.