Femme Future og SOS Børnebyerne har et af julehusene på Ryes Plads, hvor de har stået mandag og tirsdag, samt også er at finde onsdag og torsdag i denne uge. Mandag-fredag i næste uge er de at finde i et af husene i Gothersgade Syd på den afspærrede del af vejen ved Urbania Street Food.

Bag Femme Future står Lise Nielson og Ann Due Hermanssen, der i sommer åbnede butikken, der ligger i kælderen i Prinsessegade 56a. Projektkoordinator Sanne Døssing kontaktede Lise og Ann, der sagde ja til at bakke op om tiltaget med julehuse.

Vi har været forbi Ryes Plads, hvor der blev spredt med julehygge fra både boderne, Disney-figurerne på den modsatte side og musik.  I Femme Future Shoppen var Lise Nielson at finde, og hun kunne fortælle om konceptet med den gratis julegaveindpakning.

»SOS-Børnebyerne står klar her, og pakker ind i smukt julegenbrugspapir, og båndet er genbrugte plastflasker. Så det er lige i tidens ånd,« siger Lise Nielson med et smil.

Man kan donere en skilling til SOS Børnebyerne. (Foto: AVISEN)

Foruden indpakning er der også mulighed for at købe produkter som børnemundbind.

»Man oplever jo, at børnene, selvom de ikke skal have mundbind på, gerne vil ligne de voksne, så kan man købe et her, der er velegnet til børn,« siger Lise Nielson.

Julebodernes åbningstider er mandag – fredag fra klokken 15:00 – 18:00 og i weekenden 10:00 – 16:00.

Om SOS Børnebyerne:

SOS Børnebyerne hjælper nogle af verdens mest udsatte børn – børn, der er helt alene i verden. Uden mor, far eller andre voksne der kan tage sig af dem.

Disse børn giver SOS Børnebyerne en tryg og kærlig opvækst i en SOS-familie. Det gør vi, fordi vi mener, at intet barn skal være nødt til at vokse op alene.

SOS Børnebyerne arbejder på forskellige måder med at styrke udsatte familiers mulighed for selv at forsørge deres børn. På nationalt og internationalt plan lægger vi pres på regeringer og myndigheder for at forbedre forholdene for forældreløse og udsatte børn. Lokalt går vi ind og hjælper udsatte familier, der er i fare for at falde fra hinanden. Den individuelle hjælp sker gennem forebyggende, socialt arbejde.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer