FC Fredericia spillede en sløj omgang fodbold, da det søndag blev til et nederlag på 0-2 til Skive. Der var få lyspunkter på holdet, der gjorde, at nederlaget ikke blev større.

En hjemmekamp mod Skive. Det burde give en sejr, havde de fleste formentlig tænkt forud for søndagens kamp, men sådan skulle det ikke.

Om modstanderen blev en sovepude for FC Fredericia skal være usagt, men der var ikke meget kvalitet i det der blev foretaget. Uprovokerede boldtab og intet chanceskabende spil var devisen i det meste af kampen, og det udnyttede Skive til at slog FC Fredericia.

Skive har en flok solide spillere, men ni ud af ti gange er det et hold, som FC Fredericia skal slå og nu er det sket to gange i den her sæson, at Jonas Dals mandskab er gået fra banen mod Skive uden fuldt udbytte.

Det er ganske enkelt godt nok, især ikke efter sådan en indsats som det var tilfældet søndag. FC Fredericia er kendt for at spille sprudlende fodbold, men der var ikke meget sprudlende over det, der blev foretaget på grønsværen søndag eftermiddag.

Havde det ikke været for indgreb af Erik Nissen og en storspillende Alexander Nybo i FC Fredericias mål, var nederlaget blev større end 0-2 og det må siges, at være sæsonens lavpunkt, når man taber efter sådan en indsats mod et oprykkerhold.

Se her Sportsredaktørens dom over spillerne:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (10 – Man of the Match): Med afstand FC Fredericias klart bedste spiller. Havde det ikke været for Nybo, så kunne nederlaget være blevet på mere end 0-2. Reddede undervejs flere friløbere og var generelt sikker i sine indgreb. Kunne intet stille op ved de to mål.

Jacob Buus (02): Havde store defensive udfordringer, og gav flere chancer væk, da han var gået helt galt i byen placeringsmæssigt. Tog de løb han skulle offensivt, men der manglede kvalitet i indlæggene.

Erik Nissen (4): Lavede fejl i opspillet, som ikke må ske, men var til gengæld påpasselig i de defensive aktioner og forhindrede en Skive-scoring ved at være vågen med en blokering af et skud.

Lukas Enevoldsen (4): Levede ikke op til det niveau, som han viste mod Roskilde, men helt skidt var det heller ikke og der blev fightet igennem, hvilket er det man som minimum kan forvente.

Henry Uzo (4): Offensivt var han indblandet i flere ting, der var ved at blive farlige, men lavede ligesom resten af holdet flere pasningsfejl.

Andreas Oggesen (02): Det var ikke særlig godt af Oggesen mod Skive. Han er den del af duoen med ham og Ege på den centrale midtbane, der skal være den kreative og pasningsstærke spiller. Det var ikke tilfældet mod Skive.

Christian Ege (4): Han indtog den position han helst vil spille, nemlig på den centrale midtbane. Kom i vejen for en del ting i den “skraldemandsrolle”, som han har, men det tekniske niveau i opspillet haltede.

Anders Holvad (02): De gange Holvad fik bolden brugte han den ikke særlig konstruktivt. Er set langt bedre. Blev udskiftet med en halv times tid igen.

Kristian Kirkegaard (02): Det var formentlig den dårligste indsats af Kirkegaard i FC-trøjen. hidtil. Blev med rette pillet ud med en halv times tid igen.

Agon Mucolli (4): Forsøgte sig gang på gang med at drible sig igennem Skive-forsvaret. Enkelte gange kom han igennem, men slutproduktet manglede.

Steven Enna (4): Blev slet ikke sat i scene udover i enkelte tilfælde. I første halvleg, da han fik et indlæg, satte han hovedet på og var tæt på at score. I anden halvleg fremtvang amerikaneren et hjørnespark, men så var det også hvad man så til ham, da holdkammeraterne ikke formåede at bringe Enna i spil.

Indskiftere:

Mathias Gertsen (UB): Kom ind med en halv times tid igen, men gjorde ikke meget væsen af sig.

Martin Mikkelsen (02): Kom ind samtidig som Gertsen, men kom flere gange i uheldig fokus. Mikkelsen er kendt for sin teknik, men han satte ikke mange afleveringer rigtigt sammen. Det kulminerede med et par minutter tilbage af den ordinære spilletid, da han skulle spille en simpel aflevering tilbage i banen, men den røg ud til hjørnespark, da den var upræcis.

Dennis Høegh (UB): Kom ind i de sidste ti minutter og nåede ikke at sætte sit præg på kampen.

FC Fredericia får en chance for at revanchere den dårlige indsats. Det sker på fredag, hvor Hvidovre er modstanderen på udebane i fredericianernes sidste kamp i efterårssæsonen.

https://www.facebook.com/ShoppingBAZAR.dk/

Skriv et svar