Koldings borgere er vigtige, når der skal designes en ny bydel på Riberdyb og Holmsminde. Derfor inviterer AP Ejendomme, der har vundet retten til at udvikle det 30.000 kvm store område, til digitalt borgermøde.

Det er nu, du skal være aktiv, hvis du har ideer til hvilke boliger eller fællesområder, der mangler i Kolding. AP Ejendomme er i gang med de første tegninger til den nye bydel, og her er borgerne i Kolding interessante.

”Vi vil gerne bygge en bydel, der passer til Koldings behov. Derfor er vi afhængige af at få inputs fra borgerne, så bydelen får Koldings DNA i sig. Og når vi ikke kan mødes på grund af Covid-19 restriktioner, så inviterer vi nu til et digitalt borgermøde”, fortæller projektchef fra AP Ejendomme, Lars Bramsen.

Det digitale borgermøde bliver sendt live via Riberdyb10 på Facebook. Og her glæder AP Pension sig til at vise de foreløbige skitser og komme i dialog om løsninger med borgerne.

”Vi har jo erfaring i at bygge, men det er borgerne i Kolding, der ved, hvad der er brug for. Vi er meget lydhøre over for ideer, der inddrager resten af byen og ikke mindst Kolding Å, som er et kæmpe aktiv i området, og som vi gerne vil inddrage i projektet”, siger Lars Bramsen.

AP Ejendomme har netop taget bygningen på Riberdyb 10 i brug. Bygningen skal danne base for de designere og arkitekter, der er med på AP Ejendommes hold, og her vil de udveksle ideer og laver skitser. Arkitekterne har flere gange været på rundtur i området, og planen var egentlig, at bygningen på Riberdyb 10 også skulle være åbent for borgerne, men det har forsamlingsforbuddet sat en stopper for.

Derfor gør AP Ejendomme i høj grad brug af de sociale medier for at kunne informere og involvere borgerne. På Riberdyb 10’s Facebook-side bliver der jævnligt lagt nyheder og videoer op, og man kan også komme i dialog med designerne eller bestille tid til en snak via siden.

Planerne er at åbne Riberdyb10 for offentligheden, så snart Covid-19 restriktionerne tillader det.

Det digitale borgermøde afholdes d. 10. februar kl. 16.30-18.00.

Man kan følge det via Riberdyb10 på Facebook.

Program:

  • Velkomst v. Lars Bramsen, projektchef, AP Ejendomme.
  • Introduktion til projektområdet og proces v. vært og ordstyrer Peter Frost-Møller, Grandville.
  • Præsentation af foreløbige skitser med mulighed for at stille spørgsmål til arkitekterne, AP Ejendomme og Kolding Kommune.
  • Afrunding og tak for i dag v. Lars Bramsen og Peter Frost-Møller.
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer