FC Fredericia tabte med 3-1 til Esbjerg, der fortjent vandt opgøret i det vestjyske. Få fredericianske spillere holdt niveau, og da Esbjerg samtidig var effektive blev det derfor til et fortjent nederlag.

FC Fredericia skal forbedre sig, hvis holdet skal med helt op, hvor det er sjovt. Det må holdet sande efter, at de blev udkonkurreret af Esbjerg på Blue Water Arena, hvor der det meste af kampen igennem var klasesforskel på de ho hold.

Fra start var FC Fredericai nedspillet, og lavede individuelle fejl, som ikke må ske i sådan et opgør, hvis man skal have noget med fra Esbjerg. Det var lidt et under, at Esbjerg først scorede efter 38 minutter, men så kom der også lidt mere skarphed over Esbjerg. Få minutter senere scorede Joni Kauko, og så var det opad bakke for FC Fredericia, der reagerede med en dobbeltudskiftning i pausen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Ud gik Justin Shaibu og Mathias Gertsen. Det var ikke fordi de var markant dårligere end de andre, men rent taktisk blev der sadlet om. Shaibu var blevet pakket ind af brølstærke Rudolph Austin og Gertsen fik ikke spillet til at glide, og ind i stedet kom Christian Tue og Alexander Jensen, og det fik sat skub i FC Fredericia. Tue fik reduceret, men efter en dødbold stod Kauko fri igen og lukkede kampen med 20 minutters tid igen.

Gæsterne fra Fredericia havde efterfølgende bolden meget, men det blev ikke udnyttet, og da Esbjerg var tilfredse med resultatet, så søgte de heller ikke et fjerde mål, og derfor endte kampen 3-1.

https://www.vinmedmere.dk/

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Elias Olafsson (4): Prisgivet ved alle målene, men havde undervejs store redninger, der forhindrede et endnu større nederlag.

Mikkel Knudsen (02): Ikke nogen god dag på kontoret for Knudsen, der tilmed brændte en friløber i anden halvlegs indledning.

Erik Nissen (02): Usikker præstation af Nissen, der lavede flere fejl undervejs, men de blev dog ikke straffet.

Tobias Anker (02): Var ligesom Nissen usikker.

Nicolaj Ritter (4): Havde sit at se til defensivt, og fik ikke bidraget med det han plejer.

Andreas Oggesen (02): Havde det svært med bolden.

Christian Ege Nielsen (7 – Man of the Match): En af de få, der holdt niveau. Gik forrest med sin krigeriske indstilling, men det var ikke nok til at hive FC Fredericia op på dagen.

Kristian Kirkegaard (02): Havde det svært med de fysisk stærke Esbjerg-spillere.

Mathias Gertsen (02): Fik ikke sat sit præg på kampen.

Agon Mucolli (02): Point for at forsøge, men ikke point for udførslen. Ramte ikke dagen.

Justin Shaibu (02): Var overmatchet mod Rudolph Austin.

——

Christian Tue (7): Fint indhop af Tue, der var god på kuglen og også fik scoret.

Alexander Jensen (4): Gjorde det godt på bolden og bragte noget boldsikkerhed ind.

Henry Uzo (UB): Spillede ikke nok.

Mathias Johannsen (UB): Spillede ikke nok.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer