Hos flere af byens højt elskede hunde og katte døjes der med sygdomssymptomer i både korte og længerevarende perioder, og andre kæledyr lever tilmed konstant med kroniske tilstande. Hos Maxi Zoo Fredericia sætter de fokus på at finde den perfekte ernæringsløsning, så flere sygdomssymptomer kan afhjælpes. Butikkens dygtige personale står derfor klar til at give råd omkring ernæring og inviterer i weekenden den 24.-26. juli til rådgivningsdage i butikken.

Er familiens pelsede medlem sløj med ondt i maven? Eller lever din kælende ven med en eller flere kroniske tilstande såsom lever- og nyreproblemer, overvægt, diabetes eller fødevareallergi? Byens dyreejere anbefales altid at tage kontakt til egen dyrlæge ved sygdom, men udover en tilpasset lægefaglig vurdering og behandling er individuelle ernæringsløsninger altid en god idé – og i flere tilfælde rent faktisk nødvendig. Hos Maxi Zoo Fredericia værner butikkens dygtige personale altid om de firbenedes helbred og står klar til at give gode råd og vejledning til den rette ernæring, pasning og pleje under sygdom eller ved kroniske tilstande. I weekenden den 24.-26. juli sætter personalet i Maxi Zoo Fredericia fokus på lige netop dette emne, og der er i disse dage derfor rig mulighed for at gå på opdagelse og blive fyldt op med gode råd og vejledning til at skabe den perfekte ernæringsløsning til din logrende eller spinnende ven.

Når det kommer til kosten til din elskede hund eller kat, findes der masser af muligheder – også selvom der er specifikke behov at forholde sig til. Personalet i Maxi Zoo Fredericia har god erfaring og viden om hvilken kost, der er korrekt til at understøtte tarmsundheden eller hvilket foder, der har let fordøjelige råvarer, så dårlige maver kan dulmes eller helt undgås – eller det kan være vigtigheden af at forøge elektrolytindhold for at forebygge væsketab og meget mere. Gode råd er der nok at finde af, og butikken vil desuden alle tre dage byde på masser af gode rabatter, så du uden bekymring kan skræddersy den helt rette ernæringsløsning til din bedste ven.

Maxi Zoo Fredericia inviterer i weekenden den 24.-26. juli til rådgivningsdage med fokus på at skabe den perfekte ernæringsløsning til din bedste ven, der fx døjer med dårlig mave eller en kronisk tilstand.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer