Fredericia AVISEN besøger Kop & Kande i Midtpunktet for at tale lidt om de kendte plakater fra VILAKULA. De fåes med flere danske byer, men selvfølgelig skal vi tale om Fredericiaplakaten.

Fredericiaplakaten er en del af VILAKULAs populære serier af byplakater, hvor de danske byer bliver gengivet i flotte farver og et elegant skandinavisk design. Lise Møller og kulturredaktøren ser nærmere på nogle af motiverne, der vækker minder hos begge.

Lige nu kører Kop & Kande en konkurrence, hvor du kan vinde plakaten, deltag her på butikkens Facebook.

Den fås i to populære størrelser, så du altid kan finde en størrelse, der passer perfekt til dit hjem. Fredericiaplakaten er trykt på 200 gram semi-mat miljøvenligt papir, fordi VILAKULA sætter kvalitet og miljø højt.

VILAKULAs Fredericia plakat er en af de populæreste byplakater af den gamle fæstningsby. Her finder du alle de bygninger og steder i Fredericia, som du elsker og holder af. Smuk alene eller sammen med de andre byplakater i serien.

VILAKULA

Vilakula er en 100% dansk plakat-virksomhed, med stor kærlighed til de smukke danske byer. Kærligheden kan man se i de 12 plakater de har kreeret. De er dog ikke nået over det store bælt endnu, så udover Fredericia og andre jyske byer, så har Middelfart også sneget sig ind blandt 3 fynske byer.

Deres mål er at bringe bygninger, attraktioner og seværdigheder fra danske byer og områder – ind i de danske hjem i smukke illustrationer med flotte farver og former.

https://www.eventc.dk/events/