Business Fredericia afholder den 24. november et arrangement, hvor fokus er på at få værktøjer til at forløse det potentiale, som ens virksomhed har.

Arrangementet henvender sig både til den, der er soloselvstændig, iværksætter eller har en mindre virksomhed, som har et uforløst potentiale.

Chefkonsulent I Business Fredericia, Jesper Bonnén, har mange års erfaring med vejledning og sparring med virksomheder, der kan inspirere en til at komme videre.

– Med udgangspunkt i værktøjet “væksthjulet” vil han komme med elementer af rejsen, og hvorledes man kommer i gang og det udbytte man får. Vi har også inviteret Michella Meyer, der er stifter og indehaver af Respirationsvagten ApS. Michella har selv taget rejsen, og gjort brug af Jespers vejledning og sparring, og hun vil komme ind på sit udbytte, siger chefkonsulent i Business Fredericia, Stephen Bihl og fortsætter:

Som deltager vil dit konkrete udbytte være, at du bliver introduceret til et nyt værktøj til forløsning af din virksomheds potentiale, og du bliver klogere på den konkrete sparring og vejledning som Business Fredericia udbyder, og du får muligheden for at netværke og bruge tid sammen med ligesindede.

Arrangementet finder sted I Port Houses kantine, og afholdes den 24. november fra klokken 17:00 – 20:00. Læs mere om arrangementet her, hvor man også kan tilmelde sig.