Fredericia Orienteringsklub, FROS lancerer et nyt tiltag fra starten af 2016 nemlig et motionstilbud, hvor hele familien i fællesskab kan være med.

Klubben vil gerne invitere dig og din familie på en anderledes tur i skoven og et kik på orienteringssportens verden.

Familie- og Motionsorientering er orienteringsløb med kort og evt. kompas, hvor I sammen kan få motion, være ude og gå på postjagt i skoven.

Alle kan være med. Der vil være lette O-baner mest langs veje og stier. Så der er mulighed for at have børn med i klapvogne.

Der er forskellige banelængder mellem 2 – 6 km, så der er noget for både korte og lange ben, og I bestemmer selv, om der skal løbes eller om I vil gå rundt.

Måske kender I allerede lidt til orienteringsløb eller også er I blevet nysgerrige efter at opleve skoven fra en ny vinkel?

Sådan foregår det!

FROS kan nu også tilbyde Familie- og Motionsorientering i Hannerup Skov. 

Det kommer til at foregå foreløbigt over 4 søndage nemlig 10. januar, 14. februar, 13. og 20. marts.

Der er start fra klubhuset, Hannerup Engvej 1c mellem kl. 10:00 og 11:00, hvor frivillige hjælpere fra orienteringsklubben står parat til at modtage jer og hjælpe jer godt i gang.
I skal beregne at være ca. 1 time i skoven og inden I går i gang, får I grundig vejledning og hjælp til kortlæsning.

Deltagerne kan bare møde op i fritidstøj og praktisk fodtøj til en frisk tur rundt i skoven.

Alle forventes tilbage ved mål senest kl. 13, hvorefter posterne samles ind.

– I kan være med på det niveau, I selv ønsker. Som familie kan I alle være med aktivt på samme tid, og dele en masse fælles oplevelser. Selvom hver løber sin egen bane er start og mål altid fælles for alle. Så I vælger selv, om I følges ad rundt på turen eller om I vil tage turen individuelt, oplyser Fredericia Orienteringsklub.

Det er en frisk sport for alle aldersklasser, primært for 8 – 88 årige. Yngre børn kan også deltage sammen med voksne.


– I er velkommen hver gang, men kan også vælge de søndage, det passer jer. Vi byder på en lille forfriskning, når I kommer i mål. Der vil også være mulighed for at tage en frokostkurv med hjemmefra og hygge i klubhuset efter turen rundt i skoven, oplyser Fredericia Orienteringsklub.

Læs mere på WWW.FROS.dk