Plakatvirksomheden Vilakula har netop startet en konkurrence, hvor vinderen får en helt særlig byplakat med alle de kendte bygninger, monumenter og seværdigheder – og ekstraordinært får sit eget hus eller lejlighed med på plakaten.

Fredericiaplakaten, Vilakula. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Fredericia: På Vilakulas byplakater er vi vant til at se velkendte bygninger og attraktioner fra byen. Men nu har Vilakula startet en konkurrence på Facebook, som efter få timer har fået mange Fredericianere til tasterne.

Vinderen af konkurrencen får en helt unik og speciel plakat, som ligner den almindelige Fredericiaplakat, dog med dén ene forskel, at vinderens egen bolig bliver tegnet med på plakaten. Plakaten kan hverken bestilles eller købes i normal handel. Den laves kun én gang – og sendes kvit og frit til vinderen.

”Vi har mærket en stor interesse fra flere der har relationer til nogle af bygningerne. Det kan for eksempel være håndværkere der har været med til opførelsen af et smukt vartegn eller nogle der har arbejdet i mange år det samme sted”, fortæller Brian Ebbesen.

Nu bliver det også muligt, at få dit barndomshjem eller selvbyggerhus med på din helt egen byplakat.

Det tog omkring 50 dage, at producere Fredericiaplakaten. Dengang startede Vilakulas grafikere med et helt blankt stykke papir. Cirka 3 uger brugers alene på at researche byen ordentligt, så ingen vigtige bygninger glemmes.

Helt så lang tid skal vinderen ikke vente på sin helt specielle præmie. Ifølge Vilakula vil det tage omkring en uges tid at få vinderboligen med.

”Så snart vi får et billede af vinderboligen går vores dygtige grafikere i gang og så skal plakaten trykkes i et enkelt eksemplar. Vi glæder os meget til at overrække præmien til vinderen”, slutter Brian Ebbesen med at sige.

Hvis du også kunne tænke dig at være med i konkurrencen- så findes den lige nu på Vilakulas Facebook-side. Konkurrencen slutter d. 4. Juni 2019.


http://www.lecture.dk/moms-dining/
Annonce