Hvert år er der DM i Stand Up med indledende runder før den store finale på Bremen Teater i København den 7. november. Turen er kommet til Tøjhuset på onsdag. Vi taler med Leder Sune Rasmussen om, hvorfor du skal komme og få en hylende morsom aften.

Fredericia AVISEN er taget i Tøjhuset for at høre om ugens program. På onsdag er der benzin til lattermusklerne, når DM i Stand Up karavanen kommer forbi. Sidste år vandt den lokalfødte Melvin Kakooza og det er typisk startskuddet for en solid komik karriere. For at nævne nogle af de navne som tidligere har vundet er Lars Hjortshøj, Jonatan Spang, Geo og Ruben Søltoft.

Formatet er fem minutter til hver deltager, så man kommer til at opleve ni deltagere på slap line og med deres bedste jokes i håb om at vinde og gå videre til finalen.

Sune Rasmussen, som er leder på Tøjhuset, kommer med sine anbefalinger til, hvorfor man skal skynde sig at indløse billet. “DM i Stand Up? Man bliver i virkelig godt humør, det er altid spændende at se de nye stjerneskud. Det at de optræder mod hinanden giver en god energi. Generelt når man stiller op i en konkurrence, så har man noget man brænder for, de er uprøvede og har noget at bevise”, siger Sune

Sune Rasmussen
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Mens vi sidder i cafeen i Tøjhuset tjekker Sune billetsalget til DM i Stand Up og kigger op og, “det er nu, at man skal købe billet siger han, der er meget få billetter tilbage”.

“Det koster kun 170 kr. for ni toptunede standuppere, der vil ud over rampen, Mikkel Klint Thorius er aftenens vært som for tiden er aktuel på NETFLIX med sit show “Hvid skyld” og han har gæstevært Lasse Rimmer med”, siger Sune.

DM i Stand Up er på Tøjhuset onsdag 12. september. Dørene åbnes klokken 19.00 og selve arrangementet starter klokken 20.00.

Køb din billet her

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det