Forside FHK Ex FHK’er træner med i KIF

Ex FHK’er træner med i KIF

DEL
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN

Kasper “Foder” Nielsen, der indstillede sin karriere på topplan i sommeren 2018 efter to sæsoner i FHK, træner med i KIF Kolding, som håber på at have økonomiske midler til at tilknytte ham resten af sæsonen.

Den stærke stregspiller følte ikke, at han havde tid til at spille mere topplan af hensyn til familien og hans civile job, men Kasper “Foder” fortalte i samme forbindelse, at han godt kunne lade sig lokke af et tilbud fra en liga eller 1. divisionsklub.

Et sådan tilbud kommer nu måske. I hvert fald deltog Kasper “Foder” Nielsen i tirsdagens træning i KIF, efter hans tidligere holdkammerat, Martin “Mauer” Larsen havde taget kontakt til ham.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Det skal siges, at det er Mauer, der er gode venner med ham, og i går (mandag, red.), da han så vores situation, sagde han, at han havde én. Og han har ikke spillet håndbold i år, så han er spilberettiget. Da jeg så fik navnet, vidste jeg, hvem han var, og vi skal have en snak med ham nu. Vi er simpelt hen for sårbare. Vi har brug for spillere,” siger KIF-træner Lars Rasmussen til JydskeVestkysten.

Lars Rasmussen håber nu at kunne få lavet en aftale med Kasper “Foder” Nielsen, men det kræver, at KIF Koldings siger god for det.

I løbet af karrieren har Kasper Nielsen repræsenteret klubber som Skanderborg og Ribe-Esbjerg, foruden FHK.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.
DEL