Efter en succesfuld rejse med SaaS-selskabet Digizuite har EWII- koncernen vurderet, at tiden er moden til at trække sig fra ejerkredsen for det fremadstormende Digital Asset Management (DAM)-selskab og dermed give plads til nye ejere.

”Vi har været meget glade for at bidrage til at bringe Digizuite frem til det sted, hvor selskabet er i dag. Digizuite har igangsat en kapitaludvidelsesproces, og det er med Digizuites fremtid for øje, at vi sælger nu, da de står over for en ny strategisk satsning. Samtidig er det tilfredsstillende, at EWII i dag står med en god fortjeneste på salget,” siger adm. direktør i EWII Koncernen, Lars Bonderup Bjørn.

Siden EWII investerede 25 mio. kr. i Digizuite i 2017 er Digizuites omsætning på selskabets abonnementsløsning steget med omkring 600 %. Denne type omsætning kaldes også Annual Recurring Revenue (ARR). Nu står virksomheden over for en global ekspansion, og skal derfor bruge mere kapital og nye ejere, som kan hjælpe til på rejsen.

”Vi har i Digizuite været meget tilfredse med samarbejdet med EWII. Nu skal vi øge vores vækst gennem en række nye investeringer, og derfor er det et naturligt tidspunkt, at vi får nye investorer ombord,” siger bestyrelsesformand og partner i Digizuite, Søren Skovbølling.

Helt konkret er planen, at Digizuite vil firedoble selskabets ARR i løbet af de næste fire år, ligesom der er planer om at ekspandere i USA, hvor der allerede er etableret et datterselskab, og hvor omsætningen i dag udgør 50 % af forretningen. Blandt de nye ejere er bl.a. Bankinvest.

Lars Bonderup Bjørn ønsker Digizuite alt det bedste på deres forestående rejse.

”Vi har altid haft stor tiltro til Digizuites ledelse og strategi, og vi ser stadig et stort potentiale for virksomheden. Det er tilfredsstillende, at der nu kommer nye investorer med, som passer bedre ind i Digizuites strategiske satsning, og som kan være med til at udvikle selskabet yderligere,” siger han.

Fakta om Digizuite:

  • Digizuite er en skalerbar Software-as-a-Service (SaaS)-virksomhed, som har udviklet en Digital Asset Management (DAM)-platform, som gør det langt nemmere for virksomheder at arbejde med deres digitale visuelle indhold.
  • Virksomheden blev i 2016 optaget i verdens førende IT-analysefirma, Gartners, guide for DAM-virksomheder, hvor de blev nævnt som en af verdens 12 bedste virksomheder inden for DAM – en position selskabet stadig holder. Dette blev i 2019 fulgt op med en plads i Forresters guide.
  • Har et datterselskab i USA og salgskontorer i flere dele af Europa.
0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer