Så er første halvdel af valgperioden i EWII gået og jeg vil driste mig til at sige i det nye EWII.

Alle der har fulgt med i de sidste par år, ved jo godt hvordan det var især i den sidste valgperiode, med det vil jeg ikke dvæle ved, jeg vil fortælle om det nye EWII, som jeg kalder det.

Vi var og er stadig en gruppe her fra Fredericia som især har kæmpet for en vigtig sag, nemlig at EWII´s vigtigste rolle er: EL – Vand og varme til forbrugerne.

Gerne så stabilt og billigt som muligt.

Det mener jeg, er gået helt godt.

Med hensyn til priserne, vil vi gerne have dem billigere, men EWII ligger i den gode ende og under skalaen, når vi så ser på el-priserne er der mange spillere på banen, som altid har det rigtige tilbud til dig. Du kender det sikkert, de ringer når du spiser. De supersnakker og du bliver tørret i røven og ender med et dyrere produkt.

Her mener jeg, at EWII og direktør Lars B. Bjørn gør et godt stykker arbejde for, at standse disse utroværdige sælgere.

Jeg vil ikke komme ind på mere denne gang, det skulle da lige være det, at selv om det går godt nu, så er vi stadig en Fredericiagruppe, der består af kritiske forbrugere og vi holder stadig øje med EWII samt at EWII holder sig til kerneværdierne.

Hermed et godt nytår til alle forbrugere og medarbejdere ved EWII.

Dennis Nielsen

Medlem af repræsentantskabet

Brovadvej 46

7000 Fredericia

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer