EventC leverer et juleprogram uden sammenligning i en tid, hvor koncerter noget er noget man sidder ned og oplever. Men det kan også noget.

Direktør hos EventC Ulrich Nicolaisen er en travl mand. Der skal tænkes nye ideer i en tid, hvor intet er som det plejer. På fredag gæster den folkekære Hjalmer Larsen Fredericia Teater og den 27. november er det det populære band Jung, der rammer fæstningsbyen.

Foto: AVISEN

Jung kommer med lyden af af dansk 80’er-rock, elektroniske elementer og tankevækkende lyrik. Med Michael Hovmand på keyboard, Sigurd Boesen på guitar og Jonas Jung Larsen på sang leverer de eksempelvis hittene, “Jeg skal nok vente”, “Hun kommer tilbage”. 

»Vi glæder os til de to koncerter – de leverer noget af det bedste på den danske scene lige nu. Vi holder samtidig på, og skaber liv i denne tid,« siger Ulrich Nicolaisen og fortsætter:

»Den 28. november er det selveste Queen Machine, der fortryller os med en intimkoncert og sangene fra det store bagkatalog, der er en Dronning værdig.«

Lokalt islæt 

EventC har også siden Fredericia Teaters konkurs gjort en dyd ud af at have lokale kunstnere på scenen, derfor er det også en stor fornøjelse, fortæller Ulrich Nicolaisen, at man kan invitere til A Musical X-mas i Danmarks hyggeligste og bedste lydjulestue på Fredericia Teater under titlen: Coming Home for Christimas.

Denne oplevelse er fra den 30. november til 2. december 2020.

»Koncerten er med de populære lokale musikalhelte; Bjørg Gamst, Mads Æbeløe, Katrine Skovbo og Lars Mølsted,« fortæller han og fortsætter:

»I en helt anden genre, besøger Iben Hjejle og Signe Lindkvist med Sitter Show i Snegletempo os den 5. december. Og så arbejder vi stadig på en række mulige events i december.«

Lys i mørket 

Kulturen har trange kår, derfor er det også andre aspekter, som EventC arbejder med.

»Vi forsøger så vidt muligt at booke kunstnerne, så vi holder liv i branchen, men vi kan ikke lave de ting, vi plejer at lave, sådan er det. Derfor er det godt, at vi kan tilbyde andre kulturelle aktiviter, der også skaber liv – og ikke mindst giver kunstnerne mulighed for at performe og dermed tænde et lille lys i denne mørke tid,« lyder det fra EventC-direktøren

»Derudover glæder vi også over, at vores B2B-forretning kører godt. Erhvervslivet bakker op, hvilket er essentielt i denne tid. Jeg synes også, at flere og flere ser lyst på fremtiden, og der glæder vi os naturligvis til de større koncerter og events igen,« slutter Ulrich Nicolaisen

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Hans Thomassen
Hans Thomassen
23:02 - 4. november 2020 23:02

Der må jo også være basis for nogle arrangementer.????
Med et årligt tilskud på 1 mill. fra kommunen.
Det er vel ikke kun underskudsforretninger der arrangeres??
Mange andre steder klarer man den slags ved foreninger og for egne midler?