Lis Sørensen er en af Danmarks mest eftertragtede sangerinder! EventC kan nu fortælle, hun kommer til Fredericia den 24. februar 2018, hvor rammerne bliver Fredericia Teater.

“Vi glæder os. Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket,” fortæller Peter Zederkof fra EventC til Fredericia Avisen.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier og nye forrygende, stærke numre fra forårets anmelderroste album ’Bedre Tider’.

“Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret. Foråret 2017 var totalt udsolgt, og hele sommeren har den populære sangerinde trukket store publikumsskarer”, slutter den stolte arrangør.

Lis Sørensen kommer med en af Danmarks stærkeste bandopsætninger:

Per Chr. Frost  Jonas Krag  Mads Michelsen  Mikkel Riber  Steen Rasmussen