Når Magtens Korridorer om nogle timer går på scenen i Eksercerhuset på den ikoniske gamle Bülows Kaserne bliver det med en fuld koncertsal. EventC har for få timerne siden meldt udsolgt. 

“Det glæder os. Vi havde en fantastisk første dag i går i disse smukke omgivelser, da en af Danmarks største lyrikere og musikalske genier, Sebastian, stod på scenen med band”, siger Direktør for EventC Ulrich Nicolaisen og fortsætter:

“I aften går vi en god gang guitarpoesi i møde, som starter med vores lokale rockere fra Padlock Chain. Energien fra scenen vil helt sikkert give vores koncertgæster en mindeværdig oplevelse, som kulminerer, når vores “husorkester” Magtens Korridorer med forsanger Johan Olsen i spidsen synger og spiller ned af Milans Allé og alle de andre kendte numre.” 

Hvad betyder det for jer, at der er udsolgt i aften?

“Det er da mageløst! Det viser os alle, at området vil vores koncerter, byen bakker op om både koncerterne og vores setup, som vi skaber sammen med Danmarks bedste frivillige og samarbejdspartnere,” slutter en glad Ulrich Nicolaisen.