I samarbejde med Fredericia Håndboldklub inviterer EventC den 3. december 2021 erhvervslivet til julefrokost i Fredericia Idrætscenter.

For at samle erhvervslivet i nogle gode rammer med musik, underholdning og kolde drikkevarer, er EventC gået sammen med Fredericia Håndboldklub om at levere en mindeværdig oplevelse til firmajulefrokosten.

– Vi håber naturligvis at se mange den 3. december, når vi blænder op for et brag af en aften med en lækker julemenu, god musik fra start til slut, fri bar og god julestemning, siger direktør hos EventC Ulrich Nicolaisen.

Musikere er klar

Musikken leveres af Hvide Løgne, Midt Om Natten og DJ Sebastian Dollerup, og det er Ulrich Nicolaisen sikker på bliver et hit.

– Når der skal synges med og danses, så har vi helt sikkert sammensat det perfekte program til julefrokosten, der starter klokken 18.00 og slutter kl.01. Der bliver plads til at synge, men også til at kridte danseskoene og give den gas. Vi har i alt 500 pladser, 250 er allerede solgt og det er kun erhvervslivet, som vi inviterer.

Samarbejde med virksomheder og Fredericia Håndboldklub

EventC er partner hos Fredericia Håndboldklub, og da klubben også råder også mange erhvervspartnere, var det oplagt at slå sig sammen om at levere årets firmajulefrokost.

– Udover, at vi har et stort erhvervsnetværk i EventC med 55 loungepartnere, så har Fredericia Håndboldklub et stort sponsornetværk med over 300 virksomheder. Derfor kan et samarbejde om årets firmajulefrokost give alle en god aften med noget godt at spise og en god oplevelse, når vi samles den 3. december, slutter Ulrich Nicolaisen.

Du kan læse mere om julefrokosten her