Fredericia Kommune har i deres interne undersøgelse fremlagt på pressemøde den 12. marts 2021 tilkendegivet, at der ikke forelå de nødvendige aftaler og dokumentation for aftalen med koncertarrangøren EventC. Nu fremlægger EventC dokumentationen.

“Partnerskabsaftale mellem Fredericia Kommune & EventC”. Sådan lyder titlen på en kontrakt der blev tilsendt Fredericia Kommunes chefjurist i maj 2019. Aftalen rettede chefjuristen i, og direktøren for EventC, Ulrich Nicolaisen skrev efterfølgende:

“Skal jeg gøre noget? Underskrive”?

En medarbejder svarede nej i en e-mail. EventC ville høre nærmere efter behandlingen i byrådet på et møde i økonomiudvalget. I kontrakten udspecificeres ydelserne fra EventC. Efterfølgende er der to gange sendt dokumentation for de leverede ydelser til kommunens revision.

EventC havde sendt en skriftlig kontrakt til Fredericia Kommune (Foto: Fra e-mail korrespondance)

Ulrich Nicolaisen har i løbet af hele perioden hvor samarbejdet har fungeret været i kontakt med adskillige medarbejdere i Fredericia Kommune, der løbende har orienteret sig om de leverede ydelser. Samtidig er aftalen blevet godkendt af byrådet. Alligevel har Fredericia Kommune på et pressemøde den 12. marts 2021 meddelt, at aftalerne ikke er iorden.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer