Efter to års aflysninger var der stor glæde hos EventC, der kunne meddele udsolgt til deres VIP-arrangement til Rock under Broen 2022. Området blev i løbet af fredag og lørdag fyldt med glade erhvervsfolk, der kunne hygge sig med gode faciliteter og masser af drikkevarer, catering og is.

Glæden var ikke til at tage fejl af hos Ulrich Nicolaisen fra EventC. Dagen før havde han stået om formiddagen i gummistøvler på en våd plads, mens der blev knoklet for at få det hele på plads.

– Det bliver tørvejr. Og vi bliver færdig i aften, sagde han fuld af kampgejst.

Foto: AVISEN

Projektet lykkedes. Fredag kom gæsterme og vandet blev væk, bortset fra et par dråber, der hurtigt var væk. Det var første gang, der skulle være Rock under Broen i to dage. Det helt store ryk ind ville dog først komme lørdag, hvor der blev forventet flest gæster. Udover forplejning, drikkervarer og siddepladser, havde man også haft mulighed for at kunne tilvælge hjemkørsel. Så der blev sørget godt for alle.

– Det bliver ikke bedre end det her. Vi har glædet os vanvittigt til at komme i gang, så det er fedt, at vi endelig er her. Nu gælder det bare om at alle får en god oplevelse, og det har vi i hvertfald gjort os umage for kommer til at ske, sagde Nicolaisen.

Foto: AVISEN

Bagved den oplevelse har der været masser af planlægning. Både logistik og timing har skullet gå op i en højere enhed. EventC har i en del år stået for VIP-delen af Rock under Broen, men i år føltes det som evigheder siden:

– Det er klart, at når vi skal tilbage til 2019, hvor vi var her sidst, så er der en del gensynsglæde. Men nu er alle gæsterne kommet, og jeg kan se de har det rigtig sjovt. Så jeg nyder bare, at vi er her.

Der kunne sagtens være solgt mange flere VIP-billetter, og indtil det sidste modtog EventC og Ulrich Nicolaisen henvendelser fra folk, der forsøgte at købe en billet. Musikken ude på pladsen kørte løs for fuld drøn, mens gæsterne kunne gå frem og tilbage mellem VIP-sektionen og koncertscenerne. Begge dage strømmede trafikken frem og tilbage mellem sektionerne. Bag kulisserne blev der arbejdet hårdt på at forsyne alle, og tilfredsheden var stor hos EventC, da Rasmus Seebach fløjtede festen af lørdag aften.

– Vi har haft et fantastisk vejr, fantastisk musik og fantastiske gæster. Det er vi bare totalt taknemmelige over. Og så glæder vi os til at se folk igen. Det har været en vild fest, sluttede Nicolaisen.

Foto: AVISEN