I morgen gæster Lars Lilholt med Band fæstningsbyen, når den kendte trubadur indtager Bülows Kaserne for en stund. Det er EventC, der står for koncerten og her dagen før, er man ved at gøre den store gårdsplads på kasernen klar til fest.

Direktør hos EventC Ulrich Nicolaisen er trukket i det fysiske arbejdstøj, og er sammen med sine kolleger ved at finde placeringer til alt fra hegn, toiletvogne og tribuner.

“Vi glæder os. Det bliver helt sikkert en god oplevelse, når Lars Lilholt, der er kendt for suveræne udendørskoncerter, spiller op her i de flotte rammer på Bülows Kaserne”, siger Ulrich Nicolaisen.

I morgen hjælper i alt 40 mennesker til med koncerten – hjælperne kommer fra Fredericia Håndboldklub, Taulov Skærbæk Cykelklub og 6. Juli Garden.

“Vi regner med godt 1800 gæster, men vi har fået tilladelse til 3000, så der er stadig mulighed for at sikre sig billetter, og være en del af en stor aften i Fredericia,” fortæller Ulrich Nicolaisen.

Imens vi taler, viser Ulrich, at blandt andet træerne og græsset i gården kommer til at danne rammerne om et gårdmiljø med borde og bænke, så der også er mulighed for at sidde nede og nyde koncerten.

Skal du med til koncerten, så kan du sikre dig en billet her

http://prinsenafegypten.dk