I de historiske smukke omgivelser på Kastellet i Fredericia er der i disse timer gang i opbygningen til to festdage. I morgen er der Picnic i Kastellet og på lørdag er det den gamle hankat Kim Larsen & hans band Kjukken, som spiller træerne op i en fest med mere end 6000 gæster.

I EventCs vogn sidder direktør Ulrich Nicolaisen. Telefonen bimler og bamler. Flere kommer ind og skal tale med ham. Andre holder en fortjent pause, nyder et rundstykke med en Carlsberg Sport.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

På græsplanen opsættes telte, scene, madboder, mobiltribuner og metervis af sikkerhedshegn, for ej at glemme de velkendte festivalstoiletter, som alt er med til at transformere den historiske beliggenhed til en mindre festivalplads.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.d

Mange fæstningsbørn har helt sikkert været til store koncerter i Kastellet, og der venter også et brag af en fest de kommende to dage.

“Vi glæder os. Alt kører pt. efter planen, men vi har også travlt, og det er godt, at der er mange gode folk med til at hjælpe. I alt 145 mennesker er med i crewet. Vi får også hjælp af 6. Juli Garden, Fredericia Håndboldklub og Taulov Skærbæk Cykelklub”, fortæller Ulrich Nicolaisen og fortsætter:ddd

“Der kommer boder op – f.eks. en flæskestegssandwichbod ved Hotel Fredericia, Tapas fra Nord Gourmet, vinbar fra Vin & Vin i Taulov, Dark N’ Stormy-bar, pommes frites, burger og meget andet. Naturligvis også kolde fadøl og vand fra Tuborg. Så det bliver godt.”.

Foto: Thomas Lægaardd

Skal du til koncerterne, så opfordrer EventC til at parkere bilen på de offentlige parkeringspladser i Kanalbyen, byen etc. Men mon ikke de fleste gå eller cykler til kastellet.

Fredag er det, at man kan tage sin egen madkurv med i kastellet til koncert, mens drikkevarer kan købes i koncertområdet.

Annonce