Audi Fredericia, Middelfart Sparekasse og T. Hansen Gruppen forlænger alle deres aftaler yderligere tre år til og med 2023.

Som en del af EventCs loungepartnernetværk siden starten i 2010 var der slet ingen tvivl om, at vi ville forlænge vores samarbejde med Ulrich Nicolaisen og EventC. Det har været 10 gode år med masser af events – både store og små – og et netværk der er blevet udviklet hen ad vejen, siger afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasses Fredericia-afdeling, Henrik Troelsen.

Også Audi Fredericias filialchef, Morten Møller Andersen, glæder sig over samarbejdet.

– Vi er glade for samarbejdet med EventC, både omkring vores biler men selvfølgelig også for de eksklusive events, de arrangerer her i huset. En koncert med Hjalmer, Rasmus Seebach, Lis Sørensen eller en anden stor dansk kunstner i vores eget hus midt mellem bilerne er noget helt særligt og noget vores gode kunder og samarbejdspartnere sætter pris på, siger han.

– Udover at have styrket loungepartnernetværket, er vi glade for at vi – endelig – igen kan komme til at arrangere events. Allerede i dag torsdag den 6. maj starter vi med Lars Lilholt Band på Fredericia Teater og så fortsætter det heldigvis med masser af events resten af året her i Fredericia, siger direktør i EventC, Ulrich Nicolaisen, og fortsætter:

– I slutningen af maj kan vi afholde de længe ventede hyldestkoncerter til Kim Larsen. TV-2 kommer forbi på deres akustiske jubilæumstour. Og det fortsætter derudaf med Dizzy Mizz Lizzy akustisk og 2 x udsolgt Niels Hausgaard.

– I slutningen af august afholder vi 3 dage med Sommerfester i gården på Bülows Kaserne med store danske navne som Johnny Madsen Band og Carpark North. Lørdag den 28. august er vi klar med en helt ny Smørrebrødsfestival sammen med Restaurant Oven Vande. De lokale Midt Om Natten lukker Sommerfesten ned med et brag af en fest. Rigtig mange af de udbudte billetter er allerede solgt.

– Udover de mange lokale events har vi i år flere events end nogensinde før i byer rundt omkring i Danmark. I første omgang besøger vi Kolding, Tønder, Tarm, Faaborg og Bogense med 2-dages Sommerfester i samarbejde med lokale samarbejdspartnere, men vi har allerede fået forespørgsel fra flere byer, udtaler Ulrich Nicolaisen.

På hjemmesiden www.eventc.dk kan alle kommende events ses.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Hans Thomassen
Hans Thomassen
15:45 - 12. maj 2021 15:45

Der bør jo også være mulighed for at sætte ting op, når man tænker på at Event C får tilskud fra Fredericia Kommune på 1 mill. årligt og så vidt jeg ved også 2 mill. fra erhvervslivet. Når dertil kommer som beskrevet 50 loungepartnere som sponsorer.
Og at de kan låne Ekserserhuset for kr. 500 dagligt mod ellers kr. 10.000 Desuden operer de også i mange andre byer med forskellige events.
Pas nu på det ikke går som med Fredericia Teater.

Det burde vel kunne gå rundt økonomisk uden støtte fra kommune og erhvervslivet. Der er jo da tale om entreindtægter og sponsoring ved de enkelte events. Det er vel en virksomhed vi taler om??