Fyn Rundt lagde mandag eftermiddag vejen forbi Fredericia, og vejret var mildest talt dårligt. Helt omvendt så det ud tirsdag morgen, da skibene skulle ud af havnen igen. Fredericia AVISEN tog en snak med arrangør, Ulrich Nicolaisen, da skibene havde forladt Fredericia.

Solen skinnede, og solbrillerne var på hos direktør i EventC, Ulrich Nicolaisen. Der har været meget at se til, med 52 skibe og omkring 600 besætningsmedlemmer – og dertil mange gæster, så har det krævet et stort planlægningsarbejde.

“Vi har været i gang i et par måneder med at forberede os til det her, der er jo mange praktiske ting der skal styr på. Men jeg synes, selvom vejret ikke var med os, at vi kom rigtig godt i mål med det her arrangement”, fortæller Ulrich Nicolaisen.

“Vejret var selvfølgelig super ærgerligt i går, men der var ikke noget vi kunne gøre ved det. Jeg synes at vi har mødt en stor opbakning fra byen, fra Erhvervslivet og fra mange gæster udefra”, siger han og fortsætter:

“Selvom regnen stod ned igår, så var der et par tusinde med regntøj og paraplyer, der var nede for at se de flotte skibe. Her til morgen var der jo fuld havn på begge sider, mange havde taget turen herned for at se det utroligt flotte syn, som det er når de her skibe sejler ud”.

“Vi er klar til at tage det et step mere. Nu har vi vist, at vi kan trodse vind og vejr, og stable et godt arrangement omkring Fyn Rundt på benene, så håber vi at byen er klar til, at vi forsøger at komme til næste step”, slutter Ulrich Nicolaisen.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her