Den 2. november kl.17.00 vil Fredericia igen ligne Tyrol, når hundredevis af glæde tyrolere danser, fester, drikker store øl og spiser wienersnitsler. EventC ser frem til at give gæsterne en autentisk, unik og naturligvis spitzenklasse-oplevelse.

EventCs afholder i år tyrolerfesten i de historiske rammer på Bülows Kaserne, når Eksercerhuset transformeres til et østrigsk alpeparadis efter alle kunstens regler.

Hvert år afholder flere danske byer tyrolerfester, men i Fredericia er tyrolerfesten noget særligt, når flere hundreder lokale smider tøjlerne, klæder sig ud og pludselig synger med med på DJ Otzis Anton Aus Tirol og andre tyrolersange, som i øvrigt synges med perfekt accent. Om det er en særlig ingrediens fra det lokale bryghus’ i øllet, der gør udslaget vides ikke, men hos EventC ser man frem til årets store fest.

Direktør for EventC, Ulrich Nicolaisen. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

“Vi er blevet glade for rammerne i Eksercerhuset. I de rammer kan vi lave næsten alt. Det er en flot bygning, og vi har nu afholdt en række arrangementer i omgivelserne, så vi kan ikke vente med at feste med vores tyrolere. Der vil selvfølgelig være et stærkt sceneprogram med de faste musikere og en god DJ,” siger direktør for EventC Ulrich Nicolaisen og fortsætter:

“Der er samtidig lagt vægt på, at traditionernes holdes i hævd, så man kan battle med mester i at slå søm i, danse med Heidi og nyde kolde øl, og ikke mindst bare nyde en fantastisk tyrolerfest i Fredericia. Maden vil være den altid populære, sprøde og smørstegte wienersnitsel med alt, hvad dertil hører.”

Kunne du tænke dig at komme med til festen, så kan du købe billet her. Dørene åbner klokken 16.00 i Ekscerhuset, Øster Voldgade 18, 7000 Fredericia.

http://jyskserviceaps.dk/