Hele familien kan glæde sig til underholdende oplevelser og sjove aktiviteter, når vi skruer tiden tilbage til dinosaurernes tidsalder og går tæt på flyveøger, langhalse og kødædere.

For millioner af år siden herskede dinosaurerne på jorden, og her i weekenden lørdag den 20. og søndag den 21. juni 2020 kan GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs gæster lære meget mere om langhalse, flyveøgler og kødædere fra fortiden ved eventen Dinosaurernes verden.

Der vil være underholdende shows både med parkens egen dinosaur Lille-T, som selvfølgelig skal fodres. Og så kan gæster glæde sig til at opleve showet Beat & Brøl i dinosaurland.
Der er også aktiviteter, som hele familien kan gå i kast med. Blandt andet kan gæster støbe deres egne dinosaurtænder og male små dinosaurfigurer. Det er muligt at deltage i sjove konkurrencer med fine præmier.

“Vi oplever en stor interesse for dinosaurer, især fra børn, som gerne stiller mange spørgsmål. Det er dejligt, at de gerne vil vide mere om de store dyr, som både kan være fascinerende og skræmmende på samme tid. Og vi håber, at vi med eventen for dele en masse viden om dinosaurerne, samtidig med at vores gæster har det sjovt,” siger tovholder på weekendens event, biolog og formidler Lone Hoy Studskjær.

På grund af COVID-19 smittebeskyttelse kan der være visse restriktioner i forbindelse med eventen. Blandt andet skal forsamlingsforbuddet med maks. 50 mennesker samlet fortsat overholdes. Derfor holdes der ved eventen flere shows og fodringer, således at hvis man ikke kunne se med første gang, kan man gøre det anden gang.

Program for eventen Dinosaurenes verden lørdag den 20. og søndag den 21. juni 2020
12.00-16.00: Gå på bogstavjagt og få din egen dinosaurbadge Deltag samtidig i konkurrencen om en præmie, der er en spændende bog om dinosaurer og andre forhistoriske dyr.
12.00-16.00: DinoDysten – find din indre dinosaur frem og kæmp mod familien i sjove dinosaur-udfordringer
12.00-16.00 Støb dinotænder og mal dinofigurer i teltet for 10 kr. pr. del
12.00: Dinofodring. Mød Lille-T – parkens “levende” T-rex
13.00: Oplev dinoshowet “Beat & Brøl
i dinosaurland” og vær med ved trækning af en af dagens to konkurrencvindere
14.00: Dinofodring. Mød Lille-T – parkens “levende” T-rex
15.00: Oplev dinoshowet “Beat & Brøl
i dinosaurland” og vær med ved trækning af en af dagens to konkurrencvindere

Alle aktiviteterne foregår i Dino-lejren og på dinosaurstien ved området P3.

Programmet findes også på GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs hjemmeside her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer