Allerede nu er de første startet på EUC Lillebælt, men den 12. august rykker mange nye studerende ind på en af byens største uddannelsesinstitutioner. Direktør Lars Middelboe fortæller, at de så småt er klar til studiestart.

Skolernes sommerferie lakker mod enden, og det giver Direktør hos EUC Lillebælt, Lars Middelboe, noget at se til. Han har en ny gymnasiebygning, og flere ansøgere end længe set på erhvervsuddannelserne.

“Vi er begyndt på skolen i mandags, men det store rykind kommer først d. 12. August, hvor der umiddelbart ser ud til, at vi har gode tilmeldinger til vores erhvervsuddannelser”, siger Lars Middelboe og fortsætter:

“Så glæder vi os til at indvie vores nye gymnasium, der skal huse cirka 250 elever, når det nye skoleår starter. Det er helt nye faciliteter, som jeg er sikker på nok skal blive taget godt imod”.

Lars Middelboe fortæller, at der ikke bliver lavet noget specielt for hele EUC ved skolestart, men at der rundt omkring i de forskellige afdelinger bliver lavet forskellige arrangementer.

Udover nye og flotte lokaler til gymnasieafdelingen, så giver det også noget mere plads til erhvervsskoleeleverne.

“Når vi flytter gymnasieeleverne fra de eksisterende lokaler over i vores nye bygning, så frigør vi en masse kvadratmeter, som vi kan bruge til vores erhvervsuddannelser. Der er en tendens i samfundet til, at flere skal gå den vej, så derfor er vi ekstra glade for, at vi nu har flere kvadratmeter at huse de studerende i”, fortæller Lars Middelboe.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia