Fredericia Sundhedsuger 2018 bliver to uger, der er pakket med forskellige sundhedstilbud til fredericianerne. 

Den kommende tid vil stå i sundhedens tegn her i Fredericia. Mellem den 4. og 21. november bliver der nemlig sat fokus på sundheden med Fredericia Sundhedsuger 2018.

”Formålet med ugerne er at sætte fokus på sundhed med den helt store, brede pensel. Sundhedsugerne kommer til at dække over områderne fysisk sundhed, mental sundhed, livskvalitet og trivsel og gode fællesskaber. Så der kommer til at være en masse forskellige aktiviteter for alle fredericianere – unge som ældre”, siger formanden for Sundhedsudvalget Susanne Eilersen.

Der kommer til at være en bred vifte af forskellige aktiviteter rundt om i hele kommunen med forskellige aktører, så ugerne også bruges til at sprede kendskabet til allerede eksisterende aktiviteter, indsatser og tilbud.

”Jeg ser gerne, at MediYoga bliver et tilbud i vores etablerede sundhedssystem, og derfor er det for mig en oplagt mulighed at bidrage i de næste par uger med gratis Mediyoga i den lille sal i sundhedshuset. Hele idéen omkring sundhedshuset er fantastisk. Det kan rumme mange tilbud og tiltag, og når fokusset bliver flyttet fra et ”sygehus” til et ”sundhedshus”, så sker der noget i tankerne hos os, som gerne vil bidrage og for dem, som gerne vil tage ansvar for eget helbred. For sundhed er mange ting, og sammen kan vi blive meget sundere i både krop og sind”, siger yogainstruktør Christina Slot Jespersen.

Fredericia Sundhedsuger 2018 blev skudt i gang med åbningen af den nye foyer på Fredericia Sundhedshus søndag den 4. november.

Hele programmet for sundhedsugerne finder du på fredericiasundby.dk

Annonce