Hvad får Susanne Eilersen, DF’s Peter Skaarup til at spørge social- og indenrigsminister Astrid Krag om vores lokale borgmester sag? Noget ministeren ikke kan vide noget om.

Her er spørgsmålene til ministeren: Vil ministeren redegøre for om den forhenværende borgmester i Fredericia har handlet efter loven, når han kontakter og presser salgschefen i kommunen for at sikre sig en kommunal byggegrund tæt på Lillebælt længe før grunden kom til salg, herunder bedes ministeren redegøre for, hvordan regeringen vil følge op på sagen og om regeringen planlægger initiativer der kan stoppe denne adfærd i fremtiden?

Pressefriheden længe leve ellers havde vi ikke set den dystre virkelighed bag de hermetiske lukkede døre i Fredericia forvaltnings ledelse. Synd for de menige medarbejdere i kommunen der passer deres daglige opgaver med flid, de skal ikke forveksles med de der spinder fordele på kammerateriet i de øverste lag. Ekstra politisk indblanding udefra skader kun Fredericias renomme yderlig.

Brænder Lokummet under Eilersen siden hun blander sit partis landspolitikere ind i sagen og en minister? Hun stemte netop ikke selv for en tilbundsgående uvildig undersøgelse som foreslået af Nye Borgerlige. Er den advokatundersøgelse som er igangsat ikke nok?  Er der mere end en underskrift fra Viceborgmesteren i sagen? Er det en afledningsmanøvre ved at forsøge regeringsindblanding?  Der fremkommer kun spekulative spørgsmål ved Fru. Eilersens handling.

Spørgsmålet om der er handlet efter loven er besvaret i sig selv, hvordan kan et intelligent menneske spørge om det? Hvordan skal en regering fremover stoppe denne type adfærd? De kan skærpe straffen, men mennesker med tendens til magtmisbrug der findes i alle sociale lag. Hvordan regeringen vil følge op på sagen? Er Fredericia interne udfordringer nu et regeringsanliggende?

Alle bør klappe hesten og afvente et resultat af den forestående undersøgelse. Placeres der ansvar baseret på objektiv vidnesbyrd, er der strafbare forhold findes der retslige systemer til håndtering af disse, ingen er skyldig før dømt. Dette er ikke en ministeriel sag, det kan selv en lommejurist se.

Poul Rand, Calvinsvej34, 7000 Fredericia

Lokalformand Nye Borgerlige i Fredericia

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen (@jensjoernpedersen)
16:16 - 13. januar 2021 16:16

Ingen kan blande pærer, æbler og bananer som Poul Rand.

Jesper
Jesper
18:53 - 13. januar 2021 18:53

Arjj… Du fortæller mig ikke at Poul laver verdens bedste frugtsalat, og blærer dig ovenikøbet over at du har smagt den…

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen (@jensjoernpedersen)
20:03 - 13. januar 2021 20:03
Svar til  Jesper

Måske han skulle holde sig til at lave frugtsalat. Har du smagt den?

Jesper
Jesper
20:52 - 13. januar 2021 20:52

Næh, jeg har aldrig haft æren af at blive inviteret…