Rygterne havde floreret i et døgns tid i håndboldmiljøet, men tidligt onsdag aften blev det officielt. Forsvarsspecialisten Rasmus Boysen skifter til FHK på en to-årig aftale med øjeblikkelig virkning, og det en tilgang, der kan vise sig at blive meget værdifuld på både den korte og lange bane.

Målene er fløjet ind i FHK’s mål i starten af sæsonen. Efter de tre første kampe havde det fredericianske mandskab indkasseret 35,33 mål i gennemsnit pr. Kampe, og det er alt, alt for meget uanset hvordan man vender og drejer den.

Naturligvis vil der komme flere angreb i FHK’s tempo, når der spilles i et tempo, hvor speederen konstant er trykket i bund, men det ændrer ikke på det faktum, at hverken målmands- eller forsvarsspillet i store dele af tiden haltede. Emil Tellerup kom ind og stod godt mod Skjern fra det 25. minut og den stil fortsatte han med i den seneste kamp mod TMS Ringsted.

Det har løst målmandsproblematikken, i hvert fald for en stund. Foran en målmand skal også stå et stabilt forsvar, og en der var udset til en nøglerolle i den henseende var Rasmus Thiemer-Jensen, men han har været ude med en drilsk rygskade i indledningen af sæsonen. Generelt har FHK ikke fået det ønskede ud af Thiemer-Jensen siden hans tilbagekomst til klubben sidste år. Derfor har man nu grebet chancen for at få stabiliseret forsvaret ud fra det parametre man havde forventet med Rasmus Thiemer-Jensen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I forvejen har FHK Jesper Lindgren, der er udpræget forsvarsspecialist, men det er ikke et minus. Lindgren vil nu komme til at kunne læne sig op ad en spiller, der har spillet på et højere niveau end ham selv. I sidste sæson spillede Rasmus Boysen en del Champions League-kampe med Elverum, hvor han var en stor profil i nordmændenes midterforsvar og tidligere har Boysen også været fast forsvarskrumtap i blandt andet Ribe-Esbjerg med stor succes.

Foruden det rent spillemæssige får FHK også en håndboldhjerne uden lige. Rasmus Boysen har gennem mange år fulgt håndbold tæt og på daglig basis florerer der håndboldopdateringer fra Boysen på Twitter. Det har blandt andet medført, at den nye FHK’er har deltaget i den anerkendte podcast Mediano Håndbold og sågar været ekspertkommentator på TV2 under herrehåndboldslutrunder.

Alt i alt ligner det derfor et scoop FHK har foretaget sig med tilgangen af Rasmus Boysen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer