Suits Blvd, som har rødder i Fredericia og Odense, har siden november 2014 spillet 50+ koncerter og har i sommeren 2015 hele 2 sommer turnerer. Den første, hvor de spiller de åbne scener i hele Danmark og den anden i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, hvor de spiller velgørenheds koncerter på ”Stafet For Livet” scenerne. Alle downloads samt merch salg mens bandet er på tour går til formålet.

Så man kan rolig sige, at 2015 allerede har været et rekord år for det Danske alternative pop-rock band, Suits Boulevard.

Bandets 5.single ”Broken Wings” lå nr. 1 i 6 uger på Canadisk radio, blev anbefalet af DR’s ”karriere kanon” radioredaktion og gav, i Maj 2015, bandet landsdækkende artist showcase på Amerikansk radio – broadcastet på de helt store netværk som FOX, CNBC, ABC m.fl.

 

Singlen, Getaway, som blev udgivet den 24. maj på over 200 musik tjenester over hele verden, er en sommer sang omkring sammenkomst, ungdommelighed og befrielse. GAMEBOiiS entertainment

Sangen er skrevet og udført af SuitsBLVD & Mathilde Damborg, indspillet af GAMEBOiiS Entertainment (R) og filmet af BlackBox Media (CPH).

Bandet har på deres tidligere singler udtrykket sig melankolsk og alternativt – nu skruger de op for pop-rocken med Getaway.

”Vi har musikalsk bevist vi kunne lave balleder – det kan vi se gennem vores tilstrømning af fans og vores ShowCase i USA – men nu er det på tide at lade distortion, catchy hooks og livsglæde komme til udtryk. Sangen Getaway blev skrevet og indspillet på under 12 timer. Der må have været noget i os, der bare gerne ville ud.” Siger Armin, som er forsanger i bandet.

Fakta: 

Bandet Suits Blvd er dannet af Armin Kavousi (Vokal), Peter Scherfig (Guitar), Mads Albertsen (Guitar), Mads Lindum (Trommer) i december, 2013 med visionen om at skabe musik, som følelsesmæssigt tilbagebringer dig til en bestemt tid i dit liv. Sommeren 2014 blev percussionist Ashok Kumaran en del af bandet. Januar 2015 blev Thomas Laursen (bas) bandets sidste medlem.

Navnet referer til en drøm om at kunne leve luxoriøst på Manhattan, eller efterstræbe en boulevard af drømme, hvor du selv skaber minderne. Det er urørligt og samtidig en direkte relation til noget du duftede eller oplevede da du hørte SuitsBLVD på den pågældende dag. Samtidig appelerer bandnavnet og gruppen til at producere musik, som på international plan kan skabe røre.

Band medlemmerne har alle tidligere prøvet kræfter på musikalsk niveau og i forskellige genre, men det er dog i Suits Blvd de alle finder synergi.

På blot 12 måneder har bandet formået at opnå over 10.000 følgere på de sociale medier, blevet MTV, VH1, CMT og VEVO aktuelle. De har filmet en dokumentar film om det at være upcoming, spillet over 4 dusin koncerter og færdigskrevet deres første album med udgivelse i 2015. Dette har blandt andet vakt stor interesse ved de store tyske booking og pladeselskaber.

Bandet kan følges på:

www.facebook.com/suitsboulevard

www.instagram.com/suitsboulevardofficial 

www.soundcloud.com/suitsboulevard 

www.youtube.com/user/suitsboulevard

www.twitter.com/suitsboulevard

www.myspace.com/suits.boulevard