Snakken har gået lige siden Jonas Dals afgang fra FC Fredericia. Hvem skulle tage over for den populære træner? Valget er faldet på Michael Hansen, der måske ikke har skabet de store overskrifter, men det er en mand, der kan sit håndværk.

Det har ikke været nogen nem opgaver for FC Fredericia at finde en ny cheftræner med så kort varsel. Med så kort betænkningstid var der ikke tid til at tage nogen chancer, da en ny træner ikke har haft tid til at sætte sig ind i dansk fodbold, FC Fredericia som hold og NordicBet Ligaen.

Samtidig var det vigtigt for FC Fredericia, at den nye træner viderefører den spillestil, som der er praktiseret igennem flere år. Jesper Sørensen lagde et fundament med teknisk fodbold langs jorden, og den stil videreførte Jonas Dal, og det er en opgave, som Michael Hansen nu skal videreføre.

Det er en stil, som Hansen har været vant til at praktisere i sin trænerkarriere, hvor han senest førte Silkeborg op i Superligaen inden han blev ansat som Head of Coaching i klubben fra Søhøjlandet. Forinden har Michael Hansen været sportsdirektør i Ringkøbing og cheftræner i Skive og FC Vestsjælland.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Det er dermed en træner, der har prøvet forskellige ting, hvor han har gjort det godt, men på en hylde, der gjorde det muligt for FC Fredericia at tilknytte ham. Det ligner med andre ord et perfekt match for begge parter. FC Fredericia får en træner, der har vist sit værd i NordicBet Ligaen, men mangler at vise sig frem i Superligaen, og Hansen får muligheden for at få et springbræt som tidligere trænere som Peter Sørensen, Thomas Thomasberg, Jesper Sørensen og senest Jonas Dal har benyttet til at få Superliga-jobs.

Om det lige kommer til at spille fra dag et for Hansen er uvist. Første opgave for den nye træner bliver i Sydbank Pokalen, hvor FC Sydvest er modstanderne på udebane, men nok så vigtigt skal Michael Hansen lære sit hold at kende på rekordtid inden NordicBet Ligaen starter op d. 13. september på Monjasa Park mod Kolding. Med en ny træner kan posen blive rystet, og det kan ændre det nuværende hierarki i FC Fredericias trup, der har været uændret over de seneste år med spillere som Christian Ege, Dennis Høegh, Anders Holvad og Andreas Oggesen som de bærende kræfter.

https://www.vinmedmere.dk/

Spændende bliver det at følge Michael Hansen i FC Fredericia. Førstehåndindtrykket er positivt, men hvordan bliver det i praksis? Det svar bliver formentlig ikke besvaret lige foreløbig, og det helt store mål for Hansen er i første omgang at få FC Fredericia til at ende i top-6 i NordicBet Ligaens grundspil.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer