Forside Politik Et nyt ungt trekløver

Et nyt ungt trekløver

DEL
Tobias Sørensen. Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Den 5. juni skal Danmark til folketingsvalg, et valg hvor det at stå sammen er vigtigere end nogen sinde. Befolkningen higer efter borgernær politik, og oplevelsen af at blive hørt. Det er derfor befriende at tre unge herre nu træder frem, og sætter fokus på netop dette.

Rasmus Brandstrup Larsen, 30år og opstillet ved Sjællands Storkreds (V), Araz Khan, 37 år og opstillet ved Fyns Storkreds (V) og Tobias Jørgensen, 34 år og opstillet ved Sydjyllands Storkreds (V), de har alle en baggrund som kommunalpolitikere i deres respektive hjemkommuner, og ved hvor vigtigt det er at lytte til borgerne, når der skal træffes beslutninger, der berører deres hverdag.

Rasmus Brandstrup Larsen har følgende kommentar til det borgernære; ”Jeg kan, som kommunalpolitiker se, hvor meget central styring kommunerne er underlagt. f.eks. værdighedsmilliarden – som var godt tænkt, men i praksis svær at omsætte – fordi kommunerne er forskellige.

Araz Khan der har sloganet ”Værdigheden tilbage” mener også at der er skabt en unødvendig afstand mellem befolkningen og det politiske styre. ” Jeg ønsker, at Danmark får et politisk paradigmeskifte, hvor etik og moral kommer mere i centrum, især når vi debatterer politikken, og i måden vi behandler vores svage på. ”

Tobias Jørgensen fremhæver følgende i det nye trekløver samarbejde. ” Vi er tre forskellige profiler, jeg har f.eks. en baggrund for faglært håndværker, men det at vi alle er har nær tilknytning til vores storkreds, og kender de politiske arbejdsmetoder fra byrådene, gør at netop vi kan være med til at give befolkningen de borgernære politikere der mangler, og vil lytte når der er udfordringer lokalt. ” Rasmus Brandstrup Larsen knytter følgende kommentar til Tobias´. ” Vi er jo alle tre kommunalpolitikere, og det synes jeg er stærkt, da det betyder at vi kender kommunerne og det helt borgernære demokrati, som vi alle tre mener skal styrkes. ” Araz Khan afslutter. ”  Værdighed til alle handler jo netop om, at vi borgere tager vores samfundsansvar på os, og at vi alle bidrager til fællesskabet.

De tre folketingskandidater har allerede fundet fælles fodslag på fremtidige mærkesager som, udligning og uddannelse……

www.ibc.dk/hf-og-vuc/
Annonce
DEL