Spice Vest slog i februar 2018 dørene op på Vejlevej. Den ene indehaver, Korhan “Ali” Okutan gør status efter det første års tid, som er fløjet afsted.

“Vi har altid travlt.”

Det sagde Ali, da spørgsmålet gik på, hvordan det går med Spice Vest, og der er noget om snakken. Mens Ali og undertegnede talte sammen var Alis makker, Alev Ademov ikke til stede, da han var afsted i den ene af Spice Vests biler med udbringning.

To af Spice Vests biler til udbringning. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Der er virkelig sket meget. Vi har lige fået et nyt fryserum, hvor der skal være pommesfritter og lignende ting ind. Fryserummet gør, at der bliver mere plads ude i selve butikken, hvor der ind til videre har været frysebokse,” siger Ali og fortsætter:

“I restaurationen har vi også fået nye radiatorer hele vejen hen langs indgangen. Det giver kunderne en endnu bedre oplevelse, når de spiser hos os.”

Netop kunder, der vælger at nyde maden hos Spice Vest er noget, hvor Ali har oplevet en stigende tendens.

“Folk har vænnet sig til, at vi ligger herude og vi er et sted, hvor man kan sidde og spise sin mad. Der er næsten fyldt hver aften, og det er rigtig dejligt. Vi er glade for alle vores kunder, og elsker at bringe ud til dem også, men der er lidt noget andet over det, når de sidder her og spiser,” forklarer Ali.

Spice Vest har i løbet af det første år fået en ny ovn. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Spice Vest fik fra start succes, og Ali peger på flere ting, som han tror er grunden til succesen.

“Alle vores ting er hjemmelavet. Lige fra kebab til tomatsauce, alt er hjemmelavet. Det er meget vigtigt for mig, at det er ordentligt kvalitet og det får man, når det er hjemmelavet. Vi går også rigtig meget op i hygiejne, og det er noget, som jeg håber, at vores kunder også har lagt mærke til,” fortæller Ali.

Bilen Alev var ude at køre i. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Imens Ali og jeg talte kom Alev tilbage i den ene udbringningsbil. Bilen er klistret til med Spice Vest-folie.

“Det er også en af de ting, som der er sket i det første år. Vi har fået nye firmabiler, hvor der er reklamer på to af dem så vi virkelig bliver set ude i byen,” lyder det fra Ali, der ser frem til endnu flere år på Vejlevej 34.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.