Erritsøs GIFs bedste rugbyhold har ramt et sjældent højdepunkt: I juni kvalificerede holdet sig til efterårets DM-slutspil, kaldet SUPER 4. Og nu på lørdag, den 19. august, spiller Erritsø finale i den lille pokalturnering, Challenge Cup. Finalemodstanderne bliver københavnske CSR/Nanok. Opgøret spilles på neutral bane i Hundested.
Imens CSR/Nanok flere gange har vundet både DM-guld og den store pokalturnering, bliver kampen på lørdag Erritsøs kun anden pokalfinale nogensinde på seniorniveau. For tyve år siden tabte Erritsø knebent DRU’s store pokalfinale. Men nu øjner rugbyholdet fra Erritsø klubbens første finalesejr i en pokalturnering.
Erritsøs 23-årige holdkaptajn og landsholdsspiller, Jeppe M. Holm, siger forud for lørdagens Challenge Cup finale i Hundested:

”Jeg ser frem til, at vi skal ud at pudse formen af frem mod SUPER 4 slutspillet. Forhåbentligt bliver det med en sejr. Men det vigtigste, for os som hold, er at bruge kampen til at blive spillet mere sammen efter en lang sommerpause.”

Spillende træner for Erritsø, ex-landsholdsspilleren Jan ”Bubsi” Nielsen, siger om Erritsøs chancer i finalen:
”Kampen skal bruges til at se, hvor vi står som hold, og hvad vi skal arbejde med, frem mod DM-slutspillet. Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan, for at vinde finalen og få pokalen med hjem til Erritsø!”
Challenge Cup finalen CSR/Nanok – Erritsø GIF spilles lørdag den 19. august på neutral bane på Sjælland. Adressen er: Ll Karlsmindevej 76, 3390 Hundested. Kampen har opspark allerede kl. 12.00.