Theis Arvad Meier 16 år fik sin debut på den dansk u-18 rugby landsholdet mod Sverige sidste weekend. Han er dermed en af de mange rugby talenter fra Erritsø som er kommet med dette landshold.

Han har startet med at spille rugby i ungdomsrækkerne i Odder Rugby Klub inden han flyttet sammen med hans forældre her til trekantområdet. De sidste to og et halv år har han spillet for Erritsø.

Hans position på banen er hovedsagelig klynge half og fly half. To positioner, som nærmest kan betegnes som spilstyrende. De to positioner er i angrebs kæden. Til landskampen spillede han om inder center, som er også i angrebskæden. Desværre tabte Danmark kampen mod Sverige.

Han skal deltage næste weekend i en træning for u-18 spillere i rugby spillet kaldet rugby sevens. Som førnævnte navn antyde så er det et rugbylandshold for syv man på et almindeligt rugbybane, hvor de spiller mod en anden landshold for syv minutter per halvleg. Theis håber at kommer med bruttotruppen således, at han får mulighed at blive valgt til selve sevens landsholdet som skal spille et stort turnering i Ungarn til efteråret. Med til sevens rugby hører det til, at denne form for rugbysport er gået hen og blevet et olympisk disciplin.

Theis skal sammen med sine holdkammerater og resten af ungdoms holdene fra Erritsø deltage i den første ungdoms rugby stævne under Dansk Rugby Union i Hundested denne weekend.