Spillerne har været rigtig tæt på flere gange i de seneste år. Men lørdag lykkedes det endelig for badmintonholdfællesskabet Erritsø/Fredericia at rykke op i Jyllandsserien, da de tog til Randers for at spille oprykningskamp mod fynske Bolbro.

Med en stor gruppe holdkammerater i ryggen bevæbnet med både tromme, klappehænder og skrålende stemmebånd fik holdet en god start foran 2-1 efter de første tre kampe, men Bolbro slog igen til stillingen 3-3, og alt var igen åbent.

Men så tog Erritsø/Fredericia-spillerne for alvor fat. De næste tre kampe blev vundet, og dermed var oprykningen en realitet. Og de sidste to kampe blev også vundet, så holdkampen endte med en 8-3-sejr til Erritsø/Fredericia.

Benjamin Asbæk Nielsen blev kåret til kampens spiller, og det var også hans sejr i 4. herresingle efter tre sæt, som sikrede sejren undervejs.

I den kommende sæson fortsætter holdet under Fredericia Badminton Club, og dermed skal den lokale badmintonklub for første gang i over 40 år spille i Kredsserien, som i folkemunde også bliver kaldt Jyllandsserien.

Det falder også sammen med samme sæson, hvor klubben kan fejre sit 75 års jubilæum, hvilket vil blive fejret i december måned.Truppen fra Erritsø/Fredericia er på billedet. Fra venstre: Søren Clausen, Natalia Jokumsen, Benjamin AsbækNielsen, Henriette Hausted, Anders Terkelsen, Maria Clausen, Valdemar Gustav René, Nikolaj Lemmeke Madsen og nederst træner Søren Madsen.