Erlind Kinolli, der er indehaver af Fredericia Pizza & Kebab, har gjort det til en tradition at lave en gimmick på sin egen fødselsdag og fejrer det med kunderne. Den tradition fortsætter i år.

Så er det snart tid igen. Erlind Kinolli fylder 24 år d. 10. juli, og det skal fejres med kunderne.

“I fire år har jeg lavet et tilbud i anledningen af min egen fødselsdag, så jeg holder naturligvis traditionen ved lige,” siger Erlind.

Fredericia Pizza & Kebab
Fredericia Pizza & Kebab har et særligt tilbud i anledning af Erlind Kinollis fødselsdag. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

I år har Fredericia Pizza & Kebab et tilbud, der lyder på 55 kroner pr. stk for pizzaer i almindelige størrelse, hvis man selv henter afhenter pizzaen.

“Kunderne er gode til at støtte os i løbet af året, så nu er det min tur til at give lidt igen på min fødselsdag,” siger Erlind.

Fredericia Pizza & Kebab
Fredericia Pizza & Kebab holder en tiltrængt ferie fra pizzariet fra d. 23. juli til og med d. 5. august. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Snart kan Erlind og resten af teamet hos Fredericia Pizza & Kebab se frem til en tiltrængt ferie.

“Vi har haft rigtig meget at se til, og vi har derfor valgt at holde ferielukket fra d. 23. juli og til og med d. 5. august. Vi ser frem til at holde ferie, efter at vi har knoklet hårdt, og vi kommer friske tilbage fra ferie med fornyet energi,” forklarer Erlind, der fylder 24 år på onsdag.

https://www.ibc.dk/eud-business/