Imens vaccinationsprogrammer heldigvis er ved at blive rullet ud, siger Business Fredericia og byens erhvervsliv farvel til et 2020, som man aldrig havde set komme. Både det danske og fredericianske erhvervsliv gik styrket ind i 2020 med en forventning om endnu et år med vækst, udvikling og fremgang.

»Business Fredericia startede traditionen tro med en fænomenal nytårskur, hvor vi hilste godt nytår og lyttede til indslag fra scenen på Fredericia Teater. Vi nåede senere vores generalforsamling, hvor tidligere Minister og Formand for FN’s generalforsamling, Mogens Lykketoft, talte om Verdensmål, bæredygtighed og klima i en kontekst, der giver erhvervslivet værdi,« indleder Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

Få dage senere var Danmark lukket helt ned, som følge af COVID-19.

Se også Formand for Business Fredericia, Bent Jensen tale til erhvervslivet, hvor han roser byen for et godt samarbejde.

»Hos Business Fredericia har vi, siden starten i 2015 hjulpet, serviceret og arbejdet med og for jer medlemmer. Det har vi høstet ros for, men vi løber ikke fra, at vi i DI’s årlige måling faldt 22 pladser. Vi lytter og arbejder allerede nu og i 2021 videre med de problemstillinger, som I har påpeget i målingen. Det sker i tæt dialog med jer og Fredericia Kommune. Sammen skal vi udvikle Fredericia og give jeres virksomheder de bedste muligheder for at nå jeres visioner,« fortsætter direktøren og tilføjer:

»2020 blev et år med brandslukninger, genopbygning og styrkelse af vores fællesskab. Sammen har vi fået Fredericia bedst muligt gennem sundhedskrisen. Tak til alle, der har bidraget med alt fra voucher-kampagner, innovative ideer og nytænkning.«

800 medlemmer i 2020

»Vi går mod lysere tider, og kunne allerede i november melde, at vi havde rundet 800 medlemmer, hvilket gør os til den største erhvervsorganisation ud fra antal indbyggere,« slutter direktøren og ønsker alle et lykkebringende nytår.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer