2020 er et år ud over det sædvanlige. Corona lukkede verden ned – og op igen. Men den stille genåbning gør at flere end nogensinde før holder deres sommerferie i Danmark. I Fredericia har man satset stort med #sommerifredericia hvor butikker, restauranter og politikere er gået sammen med én fælles mission: En sommer i Fredericia man aldrig glemmer. En succes, lyder det fra Lene Bach, der håber at det tætte samarbejde kan fortsætte.

“Jeg synes at der er kommet mange positive tilbagemeldinger”, fortæller Lene Bach, erhvervskonsulent hos Business Fredericia. “Som det er med alting er der noget man kan gøre bedre. Vi skal være lydhøre overfor de gode idéer og ændringsforslag der er kommet ind. Men ser man helt overordnet på den her sommer, så er det en stor gevinst sammenlignet med hvordan sommeren plejer at være”, fortsætter Bach.

“Normalt er der helt stille i byen efter 5.-6. Juli, men med #sommerifredericia har vi vist, at vi står sammen. Alle aktører er trådt sammen og har strikket et program sammen der skaber liv i byen – og viser hvor vanvittigt mange muligheder der er i Fredericia. Mange af de her ting var i byen i forvejen, men var ikke blevet italesat”, forklarer Lene.

“Der sker virkelig mange ting. Toget der kører forbi Østerstrand viser en anden del af byen frem, så det hele ikke kun handler om shopping. Fredericia har meget fantastisk natur at byde på, så det giver et andet blik på vores by. Der er mange fede kulturtiltag ved Tøjhuset, Urbania Street Food, på Cirkelbroen og ved EventC. Vi kan virkelig meget, hvis bare vi står sammen”, fortsætter hun.

Annonce

“Nu kommer julen som det næste – og det er et arbejde vi allerede skal i gang med nu. Corona har givet et anderledes turistmønster end før, vi skal markedsføre os anderledes. Jeg bliver glad når jeg hører om god belægning på hotellerne. Jeg tænker, at vi skal have lavet en strategi for fremtiden. En strategi for hvordan vi får udnyttet vores unikke placering til at tiltrække flere danske turister, som tilfældet har været i år”, siger Lene Bach.

“Der skal også rettes en stor tak til Byforum for det hårde arbejde der er blevet lagt. Det er gået meget hurtigt, men vi har vist hvor langt vi kan komme i fællesskab. Jeg er sikker på, at det er vejen frem for fremtiden; at vi samarbejder på tværs for at vise byen frem. Vi skal kunne tiltrække mennesker til vores by – og det har vi altså været gode til i år, så der er meget vi kan lære af”, slår Lene Bach, erhvervskonsulent ved Business Fredericia, fast.

Har du brugt #sommerifredericia's tiltag?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer