”Hotel Gammel Havn ligger strategisk i midtbyen, så set i den kontekst syntes jeg det er godt for byen, at det er lokale erhvervsfolk som har købt hotellet. Og som endda driver caféen på den anden side af gaden”, siger erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

LÆS OGSÅ: GAMMEL HAVN SOLGT TIL LOKALT RESTAURATØRPAR

”I Business Fredericia arbejder vi blandt andet med strategisk midtby udvikling, og med fokus på sammenbindingen af den etablerede bymidte og Kanalbyen. Derfor syntes jeg det er glædeligt at det er lokale erhvervsfolk, og som kender Fredericias DNA, der nu vælger at prøve kræfter med hoteldrift”, udtaler Kristian Bendix Drejer og fortsætter:

”Hvis vi skal beholde vores flotte status som en god handelsby fremadrettet, er det vigtigt vi hele tiden arbejder med udviklingen af bymidten, så det er attraktiv for nye butikker at etablere sig, og ikke mindst at investorer får fornemmelsen af at vi er i konstant bevægelse som by”. Kristian Bendix Drejer tilføjer afslutningsvis, at han glæder sig til at følge hotellets udvikling, for både Annette og Jesper er kendt for deres innovative tankegang og spændende idéer med etableringen og driften af Café MUMS.

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce